Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 7

Kako NE startovati devojku
Na samom početku, da se razumemo. Svaka žena je posebna na svoj način. Svakoj se drugačije prilazi, svaka ima različita intresovanja, i ne prolaze iste fore kod svih. Jedna ceni momke sa lepim manirima, druga otkida na duhovite tipove, trećoj se noge odseku kad je lik fiksira pogledom sa drugog kraja prostorije…

Neke vole uporne, a neke se groze preteranog navaljivanja…Priznajem, komplikovane smo. I znam da je nekada lakše izboriti se sa troglavom aždajom nego odgonetnuti šta žene žele. Mada, da vam ovako iskreno i iz dubine duše kažem, najčešće ni mi same nemamo pojma šta hoćemo i kako zapravo treba da se ponaša dečko kako bi nas zaintresovao. Sa druge strane, jasno nam je šta nikako nećemo. I to kristalno. U nastavku sledi nekoliko, po mom mišljenju, najglupljih startova, za koje vam savetujem da ih izbegavate u širokom luku.



„Izvini, je l’ znaš koliko ima sati?“

Apsolutni pobednik. Mislim da nema potrebe dodatno objašnjavati zašto je ovo najdebilniji mogući pristup. Pri ovakvom startu, prva pomisao koja mi prolazi kroz glavu je „Dečko, za tebe je odavno prekasno čim ne možeš da smisliš neki originalniji pristup.“ Jedino što ćete postići je nehajni pogled na sat ili telefon i odgovor na pitanje. Koliko je stvarno časova, razume se.

„Zašto je tako lepa devojka sama?“

Iliti kako bi mlađana Zvezda Granda Milica Todorović otpevala „ Zašto cura sedi sama“. Uz takav pristup, uglavnom ide i neizbežni pogled iz malog mozga i pitanje „je l’ treba društvo?“. Devojka će vas u najboljem slučaju pogledati kao da ste pali s Marsa, a ako baš imate sreće, onda će i promrmljati „da čeka nekog“. I tu se vaša konverzacija završava.

“Nešto si mi poznata, je l’ se mi znamo odnekud?”

Totalni kliše. Bilo da je u pitanju pokušaj startovanja u klubu, kafiću, restoranu, u teretani ili gradskom prevozu, jasno nam je da nam nikada ranije oči niste videli i da ste to izmislili u trenutku. U 99 odsto slučajeva ćete biti odmereni od glave do pete čisto da budemo sigurne da vas zaista ne poznajemo, i dobićete kratko „Ne„ ili „Sumnjam“ kao odgovor. Verujte mi, nije nadmeno, samo smo previše puta čule identično pitanje i vapimo za nečim novim.

„Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da ti priđem ponovo?“

Previše pretenciozno i nadmeno. U istom rangu sa onim „Ja se tebi sviđam, a ti meni?“ Sve to zajedno sa pokušajem šmekerskog osmeha jer mislite da smo očarane vašim stavom. Da se ne lažemo, doza samouverenosti je svakako poželjna, ali ne u ovom obliku. Deluje jako isfolirano i unapred pripremljeno. Svaki put kada čujem neku od ove dve rečenice, dobijem neodoljiv poriv da teram inat, „spustim“ lika i da mu dokažem da i nije baš toliki frajer, što, složićete se, nije baš u skaldu sa onim što želite da postignete.



„Je li, tebi je tata sigurno terorista čim si takva bomba?“

Moguće varijacije na temu su: „Tvoj tata mora da je tigar čim je napravio takvu mačku“ i „Tvoj tata je sigurno lopov jer je ukrao dragulje i stavio ih u tvoje oči.“ Ne previše inteligentni pokušaji duhovitosti, uz neizbežnu dozu džiberskog šmeka. Poprilično plitko i isfurano, podseća na onog „Mačkototalnosimodernamajkemi“ lika. Možda ćete dobiti usiljeni osmeh, ali isključivo uz pomisao „jebem mu sunce kalajisano, kakvi mene pacijenti startuju.“

Uz sve gore navedeno, takođe nikako ne preporučujem mahanje ključevima od kola ispred nosa, uporno navaljivanje pri traženju broja telefona i razbacivanje parama pred devojkom. Kod onih normalnih i vaspitanih, koje i dalje cene prave vrednosti, to može da izazove samo kontraefekat (čitaj, dobićete pedalu ili korpu, kako vam draže).

Za početak je dovoljno biti prirodan i udeliti neki iskren kompliment… A kada skopčam šta je to što nas generalno ostavlja bez daha, bićete blagovremeno obavešteni. Do tada, preporuka za repliku iz „Munja“ koja uglavnom svaku ženu uvek nasmeje – „E pazi, meni je ovo totalna frka i možda je malo glupo, al’ rek’o sam sebi, Mare, care, sad je startuj…Ko te prati kući?“ Nema greške.

IZVOR


-Mallena-
07.04.2013
872
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti