Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 26

Kako se ponašati u neobaveznoj kombinaciji?
Nekada postoje periodi u našem životu kada prosto nismo spremni za ljubav, nemamo prostora da se nekom u potpunosti posvetimo i primimo ga u naš život. Naravno, ne govorimo o depresivnim momentima nego jednostavno o periodu kada nam čvrsta i stabilna veza nije potrebna i ne želimo je. To nikako ne znači da treba da samujemo i živimo u celibatu…

To samo znači da ako se upustimo sa nekim u nešto što pomalo liči na vezu a pomalo na varijantu, trebalo bi najpre sebi da priznamo šta želimo a šta ne i onda da se ponašamo u skladu sa tom odlukom. Ovde je reč o kombinaciji koja više liči na neobavezno viđanje nego na vezu i ovi saveti su upućeni isključivo muškarcima, jer što bi jedan moj drug rekao, mi devojke nikako da naučimo da stavimo emocije na off.


Odloži slanje SMS poruke ili poziva

Dakle, jedna od prvih stvari koja se ne sme uraditi jeste sms poruka ili ne-daj-bože poziv nakon sinoćnog upoznavanja, provedene noći, nezaboravnog seksa ili već takvih sličnih stvari. Ako devojka odmah sutradan dobije povratnu o tome koliko je frajeru bilo lepo, dobro i slično, ona će odmah u svojoj glavi stvoriti ideju o tome da on želi vezu sa njom. To je neki program u ženskom mozgu i protiv toga se zaista ne vredi boriti, verujte mi! Znači, ukoliko je muškarcu kežual kombinacija u glavi, obavezno je potrebno sačekati nekoliko dana za javljanje jer opet ću reći – verujte mi ali to tako funkcioniše u ženskom mozgu.


Ređe viđanje

Ukoliko se vaše viđanje intenzivira, potrebna je jedna ručna (kočnica) koja će da kontroliše i da daje do znanja da to nije veza niti treba da bude. Nije potrebno često se viđati jer u tom slučaju dolazi do vezivanja, navikavanja i svih ostalih stvari koje posle otežavaju razilaženje koje bi u kežual kombinaciji trebalo da bude potpuno neprimetno i beznačajno. Česta viđanja podrazumevaju i česta telefoniranja, sms dopisivanje što logično dovodi do prisnijeg i bliskijeg odnosa.

Tako njoj svakakve stvari mogu pasti na pamet da pita, zamoli za nekakvu pomoć a muškarcima s druge strane, isto tako sve te molbe mogu izgledati vrlo normalno i obično. Onda se to dvoje upetljaju u nešto što je mnogo više od kežual odnosaa zapravo to nije bio prvobitni dogovor… Ali sve i da je bio, ako neko od njih nije spreman na vezu onda je ovo nešto što je sigurno bolno i nefer za onog drugog. S vremena na vreme je sasvim u redu i ako bi se preciznije moglo reći onda je jednom nedeljno prava mera kežual kombinacije.


Zaboravljene stvari

Još jedna bitna stvar jesu zaboravljene stvari. Nikad ali nikad ne zaboravljaj ni najmanju sitnicu kod nje i isto tako ne dozvoli da ona to uradi ako se viđate kod tebe. Vremenom te sitnice počnu da se gomilaju i u jednom momentu se opet stvori ta neizbežna navika i šta ćeš onda? Zato, izbegavaj gomilanje njenih stvari kod tebe i tvojih kod nje. I da se razumemo – sve to počne od čuvene četkice za zube… Ali nema potrebe čak ni za tim jer sada postoje u svim drogerijama one četkice za put koje sasvim pristojno stanu u svaki muški džep i u svaku žensku torbu… Da se ne lažemo.

Pokloni – ni slučajno!

Koliko god vas dvoje bili opušteni u kežual viđanjima i svesni svega, jako je važno da se ne opustite do kraja i da ne počnete da brljavite. Jedno od brljavljenja su pokloni – koji su najstrože zabranjena kategorija ukoliko nije u pitanju veza. Ne postoje nikakva opravdanja tipa: „Setio sam se da je rekla da voli ovo ili ono…“ ili „Bio joj je rođendan…“. Gluposti. Ako je rođendan, naravno da treba da čestitaš i najviše što se od tebe očekuje jeste flaša dobrog vina ili nekog drugog alkohola koju ćete zajedno da načnete i nazdravite.

Pokloni znaju da budu opasna stvar – em što je u pitanju materijalna stvar koja ostaje prisutna, em što se uvek karakteriše kao znak pažnje, em što onda još neko vreme bode oči i podseća nas na tu osobu. A iskreno, niko od nas ne želi da ima nešto što nas podseća na kombinaciju… Naročito još ako je ta kombinacija u prošlom vremenu.

Pa da rezimiramo – ukoliko vam treba neko a niste spremni da se potpuno posvetite toj osobi, da je doživite i ponašate se prema njoj kao prema svojoj devojci, onda ste sasvim sigurno u kategoriji kežual kombinacije – u kojoj je potrebno tako se i ponašati – kežual!

IZVOR


-Mallena-
26.03.2013
1245
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti