Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Decembar » 18

Kakvi frajeri najlakše osvajaju žene?
Prema poslednjim istraživanjima, muškarci koji najpre imaju prolaz kod žena nisu ni lepi, ni bogati, već pre svega visoki.
Izgleda da je visina muškarca od presudnog značaja kada je muvanje i zavođenje u pitanju. Žene vole gorostase koji su bar za glavu viši od njih, jer ih to, po svemu sudeći, asocira na muževnost i snagu koju jedan momak mora da poseduje.


Istraživanje koje je nedavno radila britanska internet stranica za upoznavanje AYI pokazalo je da žene najpre obraćaju pažnju na visoke muškarce, dok je niskim frajerima pažnja usmerena u mnogo manjoj meri. Izgleda da Gospodina Savršenog ne odlikuje lepota, uspešnost i bogatstvo, već na prvom mestu visina koja na pripadnice nežnijeg pola očigledno deluje poput magneta.



Studija je istraživala oko 80 hiljada interakcija koje su se dogodile na sajtu AYI i došla do saznanja da visoki muškarci imaju mnogo veće šanse da neka žena kontaktira s njima, u odnosu na druge koji nisu bili te sreće da dovoljno izrastu.

Idealna visina prema mišljenju mnogih žena je više od 180 centimetara i takvi muškarci imaju 33 odsto veće šanse da ih upecaju u odnosu na frajere koji su niži. Muškarci niži od 170 centimetara imaju čak 70 odsto manje šanse da upoznaju i zgrabe nešto žensko, kako u virtuelnom, tako i u stvarnom svetu.



Istraživanja koja su rađena ranije u saradnji sa parovima pokazala su da je muškarac u čak 93 odsto slučajeva viši od žene, što psiholog Suzan Kraus Vitburn objašnjava verovanjem da gorostasni frajeri prosto odaju utisak snage, jačine, a samim time i sigurnosti u očima žena.

IZVOR


Barca1899
18.12.2013
1177
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti