Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 6

Kasiljas odbio traku od Ronalda, Real slavio i pored Murinjovog treniranja strogoće!
U prvom meču u 2013. godini fudbaleri Valjadolida poraženi su od Selte sa 3:1 u okviru 18. kola Primere, dok je u Madridu odigrana jako uzbudljiva utakmica u kojoj je Real savladao Sosijedad sa 4:3. Duel u prestonici Španije obeležilo je novo izostavljanje Kasiljasa iz startne postave, isključenje Adana nakon kojeg je Murinjo morao da među stative pošalje Ikera i dva gola, na ovom meču kapitena Reala Kristijana Ronalda.

Trenutak kada je Kasiljas odbio da preuzme traku od Kristijana Ronalda.



Početak duela Reala i Sosijedada protekao je u senci onoga što se dogodilo pre meča, kada je Murinjo ponovo, drugi put zaredom saopštio Kasiljasu da će sedeti na klupi. "Specijalni" je odlučio da poverenje opet ukaže Adanu što mu se iznova obilo o glavu - njegov pulen je na prvom meču sa Malagom primio tri gola, a sada je posle samo pet minuta napravio penal i put u svlačionicu.

Tako je Kasiljas morao među stative i dočekan je skandiranjem sa tribina stadiona "Santjago Bernabeu", čak je Ronaldo želeo da mu da kapitensku traku, što je španski golman odbio. Kasiljas ipak nije sprečio izjednačenje, jer je Ćavi Prijeto pogodio gornji desni ugao sa penala.

Pre toga je Karim Benzema rutinski već u drugom minutu doveo Real u vođstvo, koji je novu prednost stekao kada je Kedira posle kornera pogodio mrežu rivala iz San Sebastijana. Nije izgledalo kao da gosti imaju brojčanu nadmoć, ali su uspeli ponovo da anuliraju zaostatak u 40. minutu. Opet je Prijeto bio strelac tako što je iskoristio lošu reakciju odbrane "kraljevskog kluba" i po drugi put matirao Kasiljasa.

U nastavku je proradio Kristijano Ronaldo i slomio otpor rivala za tri minuta. Prvo je u 67. minutu ispisao 3:2 na semaforu, a onda snažnim udarcem iz slobodnjaka, iskosa sa leve strane poslao loptu između ruku Klaudija Brava i prečke u suprotan ugao.

Do kraja Ćavi Prijeto je uspeo da postigne het-trik i ublaži poraz Sosijedada, dok će u taboru Madriđana sigurno biti vruće u narednim danima i pored toga što su trijumfalno započeli ovu godinu.

Fudbaleri Selte nisu znali za pobedu još od kraja novembra i pretrpeli su tri vezana poraza uz jedan remi, ali je i toj seriji došao kraj. U Vigu je gostovao Valjadolid i četa Miroslava Đukića se kući vratila praznih džepova.

Svoj dan imao je novopečeni španski reprezentativac Iago Aspas koji je rutinski rešio situaciju "1na1" u devetom minutu, da bi gosti preko Buena sa penala anulirali zaostatak tri minuta kasnije.

Aspas se drugim golom, takođe sa bele tačke, pobrinuo za novo vođstvo Selte, a tačku na trijumf stavio je Aleks Lopez u 52. minutu prelepim udarcem sa 25 metara u gornji levi ugao.

U redovima poražene ekipe ceo meč odigrao je Antonio Rukavina.



IZVOR


Ammir
06.01.2013
524
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti