Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 24

KLOP: Da Humels nije pogrešio ne bi dali četiri gola! MURINJO: Bolji tim je slavio, ali verujem u prolaz dalje!
Nemački teror nad Špancima se nastavio!

Ubedljivom pobedom protiv Reala rezultatom 4:1 Borusija je napravila džinovski korak ka finalu Lige šampiona gde će je najverovatnije čekati stari znanac iz Nemačke – Bajern, koji je u utorak ”razbio” Barselonu sa još ubedljivijih 4:0.

Junak pobede ”milionera” svakako je poljski napadača Robert Levandovski koji je postigao sva četiri gola i torpedovao Realov san da mogu do desete jubiularne titule prvaka Evrope.

- Veoma sam srećan što sam postigao četiri gola. Međutim, najbitnije je da smo ostvarili dobar rezultat koji nam daje dobre šanse da se nađemo u finalu. I to se jedino računa. Real je bio dobar u prvom poluvremenu, ali smo mi u drugom u potpunosti preuzeli kontrolu – rekao je Levandovski koji je postao prvi igrač koji je uspeo da postigne het-trik ili četiri gola u polufinalu LŠ.

Oduševljenje nije krio ni sportski direktor ”milionera” Mihael Cork koji je bio član generacije Dortmunda koja je 1997. godine osvojila titulu prvaka Evrope.

- Ovo je bila fantastična predstava praktično svih 90 minuta. Zasluženo smo slavili i prišli korak bliže finalu. Posle greške Humelsa tim je u nastavku uspeo da se izdigne. Međutim, Real je i te kako sposoban da nadoknadi ovaj minus tako da moramo biti veoma oprezni u revanšu – rekao je Cork.

Trener Borusije Jirgen klop nije imao dilemu šta je odlučilo meč.

- Izgledali smo izgubljeno posle primljenog gola. Ali, da nismo primili taj pogodak verovatno ne bi postigli tri u nastavku. Uspeli smo da ispravimo greške iz prih 45 minuta i zasluženo trijumfujemo – istakao je Klop.



S druge strane Real se nalazi u nezavidnoj situaciji posle deficita od tri gola. Madriđanima će biti veoma teško da u revanšu nadoknade ovaj minus u borbi za jubilarnu desetu krunu prvaka Evrope.


- Bolji tim je pobedio. Individualno i kolektivno bili su bolji i zasluženo su slavili. Uvek su prvi stizali na svaku loptu i vršili su jako dobar pritisak. Moji igrači su dali sve od sebe i ubeđen sam da, bez obzira na ubedljiv poraz, možemo da se vratimo – rekao je trener Madriđana Žoze Murinjo.

Sličnog mišljenja je i kapiten Reala Serhio Ramos koji je, kao glavne krivce označio, sebe i svoje saigrače.

- Ušli smo nonšarlanto u meč i to prvo mislim na sebe. Kada smo izvukli Borusiju mnogi su mislili da će biti lako. Međutim, u ovom trenutku je veoma teško, ali se ne predajemo. Moramo povratiti samopouzdanje i pokušati da dostignemo ovaj minus – istakao je Ramos.

IZVOR


Bosankaaa
24.04.2013
515
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti