Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 11

Koliko ste dobri u krevetu??
Volite da verujete da vam je tehnika u krevetu vrhunska, ali šta misli vaš partner? Možete to da otkrijete i bez da ga pitate jer znakovi sve govore.


Ne morate da budete najbolja ljubavnica na svetu, ali bilo bi dobro da vaš partner misli da ste dobri u krevetu. Naime, nije dobro ako seksualni život ne funkcioniše kako treba, posebno ako je reč o glupim greškama koje se mogu ispraviti. Da biste uopšte poradili na njima, prvo morate da ih otkrijete.

Donosimo vam pregled najčešćih znakova koji pokazuju da ste loši u krevetu.

Niste baš za oralnu akciju



Skoro da ne postoji muškarac koji ne voli oralni seks - i u smislu davanja i u smislu primanja. Ako vi niste za oralnu akciju, valjda vam je onda jasno da on baš neće biti zadovoljan vašim seksualnim životom.

Iskačete iz kreveta čim je akcija završena

Neke žene beže iz kreveta čim se završi seks. Ili idu da se tuširaju, ili da kuvaju, ili da čiste… U svakom slučaju imaju neka "pametnija" posla. Muškarci to ne vole, jer im zapravo šaljete poruku da je seks prljav ili pak da je to čisto gubljenje vremena.

Već viđeno

Svaka veza upadne u period rutine, ali loše je kada se situacija preslika i na seksualni život. Ako vodite ljubav stalno na jedan te isti način i ako vam se ne da da isprobate nešto novo, budite sigurni da on nema više visoko mišljenje o vama kao ljubavnici.

Ćutanje ipak nije zlato



Nije neophodno da u krevetu psujete kao kočijaš, ali nije nužno ni da ćutite kao riba. Malo lascivnih reči tokom vruće akcije dodatno podiže atmosferu. Ako uporno izbegavate da kažete bilo šta sočno tokom seksa, verujte da on nije zadovoljan.

Ponašate se kao da mu činite uslugu

Neke žene su često nezainterovane za seks, većinom ignorišu partnerovo moljakanje, a onda se s vremena na vreme smiluju. On to, naravno, doživljava kao seks iz usluge. Može li iko biti zadovoljan takvim seksom?!

On će da odradi sav posao

Mnoge žene žive sopstvene seksualne živote s ovom mišlju u glavi. Rezultat je njihova pasivnost u krevetu. Apsolutno sve prepuštaju muškarcu. Nema ničeg lošeg u tome da on ponekad vodi glavnu reč, ali i vi treba da preduzmete inicijativu. Ako on odrađuje sav posao, sasvim sigurno ne misli da ste odlična ljubavnica.

Dragi, ugasi svetlo

Mnoge žene su nezadovoljne izgledom svog tela, pa seks praktikuju u mraku. Muškarci to baš i ne vole i nije im jasno zašto su žene toliko nesigurne jer oni pak smatraju da je žensko telo – nezavisno od mana – jako lepo. S obzirom na to da su vizualna bića, važno im je da to telo i vide. Ako je sve skriveno u mraku, nisu baš zadovoljni.



IZVOR


Bosankaaa
11.05.2013
736
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti