Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 26

Kup kralja: Murinjo spremio "kavez" za Mesija, Barsa odlučna da odbrani trofej
Spektakl na "Kamp Nou" samo što nije počeo. Spremite se, polećemo. U carstvo dva giganta, u bitku divova i najboljih fudbalskih "gladijatora". Samo jedan može u finale jednog od najcenjenijih nacionalnih kupova planete, Barselona ili Real Madrid. Tačno posle četiri nedelje na programu je novi "El Klasiko" u okviru revanš meča polufinala Kupa Kralja. Prvi meč na stadionu "Santjago Bernabeu" završen je rezultatom 1:1, što znači da su karte otvorene pred ponovni meč od 21 čas u katalonskom hramu fudbala".

Oba tima sa istom željom i motivom ulaze u utakmicu. Pobeda i plasman u finale Kupa je imperativ. Da će samo jedan stići do samog kraja svesna su oba trenera, mada čini se da Žoze Murinjo sa većim optimizmom ulazi u bitku sa ljutim rivalom.

- Atmosfera u ekipi je normalna. Meč sa Barselonom dugo očekujemo. Igrači jedva čekaju da istrče na teren. Svi više volimo utakmice koje su pune tenzije od onih običnih. Zato jedva čekamo duele sa timovima kakvi su Mančester i Barselona - počeo je Murinjo.

Portugalac je spremio posebnu taktiku za Mesija. Nazvao ju je "kavez".

- Posmatrao sam igru odbrane Milana protiv Barselone i svidela mi se. Prekopiraću je malo modifikovati i usavršiti. Napraviću kao i "rosoneri" za Mesija "kavez". Zatvorićemo najbolje igrače Katalonaca - otkrio je deo planova Murinjo.



Sa druge strane Đordi Roura je nešto oprezniji u izjavama. Za njega bi osvajanje Kupa kralja blio veliki uspeh i korak više u napretku ekipe.

- Čeka nas veoma interesantna utakmica. Igramo dobro ove sezone i plasman u finale Kupa bi bio korak napred za nas. Ne garantujemo pobedu. Igraćemo napadački na gol više, pa ko bude imao više sreće pobediće - rekao je Roura.

Za revanš meč polufinala Kupa kralja prodato je 90 hiljada karata. To znači da će "Kamp Nou" biti skoro ispunjen do poslednjeg mesta. Kako i ne bi bio kada igraju možda i dva najbolja kluba današnjice.

IZVOR


Barca1899
26.02.2013
547
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti