Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Januar » 29

Kupio avionsku kartu za prvu klasu i sledećih godinu dana jeo besplatno u VIP delu
Nepregledni hodnici, zbunjujući znakovi i nerazumljiva saopštenja sa razglasa koja nas samo dodatno unervoze samo su neke od svakodnevnih stvari koje moramo da preživimo na velikim aerodromima pre nego što se ukrcamo u avion. Međutim, kada letite prvom klasom, aerodromi su mesto za odmor, uživanje i dobru hranu, a jedan čovek iz Kine je svoju kartu za prvu klasu iskoristio da besplatno jede čitavih godinu dana.

Kada se vozite prvom klasom, na aerodromu vam je obezveđen status rok zvezde. To podrazumeva specijalno VIP odeljenje u kome možete da se odmorite, zabavite i naravno jedete - besplatno.

Samo je bilo pitanje vremena kada će se neko dosetiti kako da zloupotrebi ove pogodnosti, a kineski portal "Kwong Wah Yit Poh" je ovih dana preneo priču o čoveku koji je do maksimuma uspeo da iskoristi jednu jedinu kartu za prvu klasu koju je kupio.

Čovek, kome nije otkriven identitet, kupio je kartu prve klase kineske "Eastern Airlines" kompanije, otišao u VIP zonu na "Ksian" aerodromu u Šanksiju i pojeo prvoklasan obrok pre leta. Međutim, čovek se nakon obroka "predomislio", pomerio svoj let za sledeći dan i vratio se kući.



Sledećeg dana, ovaj putnik sa stilom se ponovo pojavio na aerodromu sa novom kartom prve klase i, uputio se u VIP zonu na ukusan obrok pre zakazanog leta. Kada je došlo vreme da krene na avion on je ponovo odložio let i vratio se kući.

Fascinantno je da je ovaj jednostavni trik uspeo da izvede preko 300 puta tokom iste godine i na taj način svaki dan obezbedio sebi luksuzan obrok, a najbolja stvar sledi na kraju.

Kada su iz avio kompanije počeli da istražuju njegov slučaj, čovek je prosto otkazao svoju avionsku kartu čija cena mu je u potpunosti refundirana.

IZVOR


Bosankaaa
29.01.2014
705
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti