Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 5

MAŠTA MOŽE SVAŠTA: Fantazije za super seks
Bezobrazni komšija, drska učenica ili slučajna autostoperka neke su od uloga koje brišu strahove i zbližavaju parove ako unapred dogovorite granice

Svaka ostvarena seks fantazija stvara snažnu bliskost jer na partnere deluje kao da su primili injekciju samopouzdanja, tvrdi psiholog dr Pem Spur.

"Želja je psihološka stvar, a što duže traje predigra i što više razmišljamo o onom što sledi, to je vrhunac snažniji. Šapat na uvo ili zavodljiv ples bude receptore u mozgu, telo preplavljuju velike doze dopamina i tu popuštaju sve kočnice", objašnjava doktorka i dodaje "Dok se pretvarate da ste neko drugi, oslobađate se srama, a bliskost između vas postaje neraskidiva. Zato ako se u vaš krevet zavukla monotonija, izađite iz stana i bolje upoznajte nevaljalog komšiju. Pozovite ga na kafu i pokažite mu zašto volite glasno da slušate muziku. Poenta je u tome da nesputanim fantazijama i erotskim igrama bez granica oslobodite seksualni život okova monotonije", tvrdi dr Spur.

"Jedna od omiljenijih fantazija mojih klijenata je igra strogog policajca i devojke na suvozačevom mestu koja nije vezala pojas. Privedite partnerku na informativni razgovor i objasnite je zašto je dobro vezati se”, predlaže Spur.

"Slobodno iskoristite seksi igračke ili improvizujte, ali budite pažljivi i nipošto ne nagovarajte partnera da pređe granice koje ne može preći", upozorava psiholog.

Scenario razbija tremu

Kako biste razbili tremu i briljirali u svom erotskom filmu ili igri, razradite scenario do detalja i osmislite dijaloge.

Stopiranje za razbuđivanje ugašenih strasti

Odvezite se na neko mirno i neprometno mesto pa odeveni u seksi haljinu odglumite autostoperku. To je strastvena igra koja završava brzim i vatrenim seksom sa strancem koga glumi vaš partner. Skučen prostor automobila dodatno će podići seksualne tenzije.

"Prljave" reči

Za početak možete da osmislite celu priču, ali vremenom smišljajte scene u hodu. Muškarci posebno vole kad je žena prefinjeno prosta.

Pre svega, kompromis

Odaberite igru u kojoj se oboje dobro osećate i koja ispunjava i vaše i njegove erotske fantazije. Kompromis garantuje užitak.

Bez tajni do vrhunca

Recite partneru šta volite, a šta ne. Sve je samo igra bez prisile - a to je put koji vodi do vrhunca.

"Zaista bih to voleo da probam..."

Otkrijte o čemu mašta vaš partner. To su za vas možda nevažne sitnice, ali njemu su možda bitne. Pritom ne zaboravite na prethodni.

"Profesore, ovaj deo mi nije jasan."

On može da sedne za radni sto, a vi mu nevino priđite i nežno ga dodirujući, pitajte: "Profesore, šta ovde treba učiniti?". Scenario ove seksi fantazije možete i obrnuti - vi budite stroga, seksi profesorka koja u kabinetu zavodi mladog kolegu.

Vaša želja, moja zapovest

Neka jedno od vas glumi robota. Suština igre je u tome da robot nema inicijativu i ne odlučuje, nego izvršava naređenja kako bi zadovoljio gospodara. Zamenite uloge - gospodar će ostvariti svoje skrivene želje, a robot će uživati u ispunjavanju.

Erotski susret s potpunim strancem

I erotskom životu je ponekad potreban generalni servis. Predložite partneru da bude električar ili vodoinstalater. Kada vaš seksi majstor pozvoni, otvorite mu vrata odeveni u svilenu seksi spavaćicu i providni ogrtač koji više pokazuje nego što skriva. Čim se baci na popravke, počnite zavodljivu igru. Nagnite se iznad njega, slučajno ga dodirujte u prolazu... Neočekivani susreti kod kojih osetite magnetsku privlačnost su uvek uzbudljivi, ali stručnjaci tvrde da su takva iskustva mnogo uzbudljivija kada su deo isplanirane igre nego u stvarnom životu.

Odigrajte “slučajan” susret

On neka bude usamljeni muškarac koji sedi sam za šankom, a vi neodoljiva eskort dama koja u njemu prepoznaje potencijalnog klijenta. Uživite se u ulogu zavodnice i navedite ga da, ne pitajući za cenu ulaznice, zakorači u novu erotsku dimenziju u kojoj je dopušteno sve osim poljubaca. Trik sa zabranom poljubaca izludeće partnera, pa će želja u njemu rasti do neslućenih razmera.

Neodoljiva igra zavisnosti i dominacije

Zaključani ste u ćeliju i potpuno ste pod kontrolom svog partnera čuvara koji vas neodoljivo privlači. Zavedite stražara ili budite zavedeni. Oslobodite maštu i oboje otkrijte kuda će vas odvesti ta igra u kojoj se isprepliću dominacija i zavisnost.

Vezivanje je samo igra

Za ženu ova igra može biti oslobađajuća jer može učiniti i ono na što se u inače ne bi odvažila. Igra omogućava da bolje upoznate partnerovo telo i dodirima otkrijete skrivene slabe tačke. Dogovorite sigurnu reč koja prekida igru ako ode predaleko.

Striptiz 2u1

Dok plešete, partner vas ne sme dodirivati. Bombardujte ga zavodljivim pozama, plesom i polaganim striptizom. Vi ćete uživate u njegovim požudnim pogledima, a on u vašem telu jer je kod muškaraca čulo vida najmoćnije u buđenju seksualne želje.

Bez pritiska, molim

Nipošto ne morate prihvatiti ulogu u kojoj se ne osećate dobro. Cilj igre je da se zajedno zabavite i uživate.

Baš volim ovu ulogu

Kada pronađete igru koja se sviđa i vama i partneru, ponavljajte je u najrazličitijim varijacijama.

Moja najdraža igračka

Odaberite odeću, detaljima prilagodite prostor, a prema želji, u igru uključite seks - rekvizite i igračke.

Pazi šta govoriš

Unapred zabranite reči koje na vas deluju poput hladnog tuša i mogu da upropaste atmosferu.

Šifra za kraj

Reči “ubice raspoloženja”, poput banana ili bingo, delotvorne su reči za prekid igre.

IZVOR


Barca1899
05.02.2013
795
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti