Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 2

Miha inspirisao Đurđića, prvenac Nikole u pobedi nad Šalkeom, Bajern siguran
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović u pravom je trenutku pozvao u nacionalni tim Nikolu Đurđića koji mu se odužio golom u Gelzenkirhenu - Grojter Firt je u 92. minutu došao do velike pobede nad Šalkeom (2:1) u 20. kolu Bundeslige, u kojem je Bajern kao gost savladao Majnc sa 3:0, Fortuna je dobila Štutgart sa 3:1, a Volfsburg i Augzburg su odigrali 1:1.

Iako je Bajern sam po sebi privlačio najviše pažnje tokom popodneva, nekako se očekivalo da će savladati Majnc pa ruku na srce i nije neka vest što su Mario Mandžukić dva puta i Tomas Miler savladali domaće za upisivanje nova tri boda.

Najinteresantnije je bilo u Gelzenkirhenu gde je stvorena savršena atmosfera za trijumf Šalkea i prvenac Mišela Bastosa što se i dogodilo protiv Grojter Firta.

Posle bledog prvog poluvremena, usledilo je veoma napeto drugo u kojem je Brazilac u 47. minutu došao do prvog gola u novom dresu izazvavši ovacije sa tribina.

Međutim, Šalke kao da je potcenio novo pojačanje Firta - Nikolu Đurđića. Fenomenalni srpski internacionalac koji je još na pripremama pokazao da će rešetati mreže, prvo je učestvovao u izjednačujućem golu Klausa u 52. minutu a onda je kidisao ka golu domaćih do samog kraja.

Kada su svi očekivali kraj meča, sevnula je "desnica" Đurđića i najvažniji gol Firta u ovoj sezoni, koji im može na kraju sezone doneti i opstanak. Za Nikolu je ovaj prvenac došao u idealnom trenutku jer je pozvan među "orlove".

Hofenhajm je sigurnom igrom došao do sva tri boda protiv Frajburga (2:1), baš kao i Fortuna u duelu sa Štutgartom (3:1).

Volfsburg je bio daleko nadmoćniji protiv Augzburga (1:1) ali se i on ove sezone uverio u čvrstinu odbrane gostiju koji su kapitulirali jednom ali su sačuvali bod.

IZVOR


Nikolakuzzz
02.02.2013
360
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti