Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 10

Mirisne arome za leto
Kako žene, tako i muškarci teško se odlučuju za kupovinu određenog mirisa. Međutim, ako se opredele za jedan, uvek će to i koristiti. Sada predstavljamo mirisne arome koji su lagani i prvenstveno se preporučuju za letnje vrućine.

ZA MUŠKARCE:
Carolina Herrera – CH Men Sport je izrazito muževan miris. Lagan za nošnju i daje dodatnu energiju za mlađu publiku. Idealan je za ljubitelje vode i sunca koji žele da provedu jedan avanturistički vikend među talasima. Sveže zelene note naviru u srcu parfema, a osnova je sastavljena od drvenih akorda.

Paco Rabanne – 1 Million. Najekskluzivniji parfem na svetu za kojim muškarci žude. Ovaj miris je primamljiv u svakom pogledu. Senzualnost i dragocenost parfema je odmah uočljiv već posle prvog korišćenja, ali i bočica govori za sebe. Citrusne note su jake i intenzivne zbog dodatih začina.

Antonio Banderas – The Golden Secret je pravi magnet za jedinstvene muškarce. Šarmantni, senzualni i prirodni muškarci će obožavati ovaj neodoljiv miris. Pulsira sa posebnim aromama začina, zelene jabuke i nane. Zelene note daju tajanstvenost džentlmenima koji žele da osvoje srca svih žena.

212 VIP Men je miris New Yorka. Ističe se sa svojim sastojcima poput lime-a, vodke i vibrirajućim začinima. Prvenstveno simbolizuje zabavne, elegantne, prefinjene i harizmatične muškarce. Preporučuje se za korišćenje na VIP žurkama i u tropskim barovima.

Versace Eros je miris inspirisan Grčkom mitologijom i gladijatorima. Strast, borilački instikt i snažnost je upravo to što je muškarcima uvek potrebno. Jake pulsirajuće drvene arome su osvežene limunom, zelenom jabukom i nanom.



Paco Rabanne – Black XS L’Excés. Novi miris za muškarce od Poco Rabanne je inspirisan rock muzikom. Vreme je za letnje ludilo i za rock koncerte, zato uvek mirišite lepo i intenzivno. Limun, lavanda, pačuli i amber drveta su osnovni sastojci ovog pulsirajućeg parfema.

ZA ŽENE:
Burberry Sport for Women predstavlja buket cveća za romantične žene sklone sanjarenju. Poletne i sočne note daju posebnu energiju nakon nanošenja na kožu. Citrusne akorde dobija od mandarine, a pored toga začinjenost se oseća zbog soli u sebi.



Dita von Teese ime je isto što i ženstvenost i glamur. Misterija, elegancija i samopouzdanje je sačinjen u bočici njenog prvog mirisa. Tajanstveni i seksi akordi su dobijeni od zelene jabuke, božura, ali posebno od bibera. Žene poput Dite će svakodnevno suočiti sa neodoljivošću ovog parfema.

Green Tea Cherry Blossom od Elizabeth Arden je pravi letnji hit među mirisima. Osvežavajuća aroma zelenog čaja i cvet trešnje pružaju kompoziciji posebne tonove koji će dopasti svakoj ženi u ovoj vrućini.

U legendarnoj bočici Nina Ricci L'Air du Temps by Starck se krije svež vazduh koji je neophodan svakoj dami sa stilom. Moderne linije bočice nas podsećaju na krila koje simbolizuju slobodu, dok u samom mirisu parfema se oseća nešto tradicionalno, ali lagano i lepo.

David Beckham Signature Story for Her je elegantan, nežan i postojan na koži. Miris narandže i breskve daju kompoziciji sočnost, a božur, mošus i mahovina pružaju svežinu tokom celog dana. Idealan poklon za žene holivudskog tipa.

Very Irresistible Summer Vibrations je sladak i neodoljiv miris za dame koje obožavaju leto. Prepun je energije i senzualnosti i preporučuje se ženama koje vole sunce, plažu i slatke note šećerne vune.

http://parfemshop.com/

IZVOR


Unique
10.07.2013
1889
glasova: 6





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti