Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 31

Muške seksi tajne
Poslednjih godina preovlađuje uverenje da su muškarci mnogo jednostavnija bića od žena, posebno kada je o seksu reč. Da li je to zaista baš tako? Ako je suditi prema izjavama muškaraca, baš i nije. Vrlo često i oni se žale da ih žene ne razumeju dovoljno dobro. Donosimo vam nekoliko stvari koje bi oni voleli da žene znaju o njima.
 
"Volimo pohvalu"
Muškarci vole da čuju komplimente na svoj račun, a posebno im gode komplimenti na račun njihovih seksualnih sposobnosti. Baš kao i ženama, i muškarcima vrlo često nedostaje samopouzdanje. Mnogi od njih u istraživanjima su otkrili da vole pohvale jer dobro reaguju na njih. Tačnije, jača im libido, ali i samopouzdanje. Jednako su osetljivi i na vlastiti izgled, pa im puno znači kada ih pohvalite da dobro izgledaju.

"Bojimo se intimnosti"
Muškarci su priznali da se boje intimnosti, ali ne na način na koji žene misle da se toga boje. Kao dečaci, muškarci normalno iskazuju svoje emocije, ali kako odrastaju, društvo ih prisiljava na potiskivanje i sakrivanje emocija. Nakon godina takvog ponašanja, normalno je da se onda teško otvaraju u vezi i stvara se utisak da se boje intimnosti i obaveza. Kod nekih muškaraca to zaista i jeste slučaj, ali kod većine ipak je reč o strahu od osude društva i navale emocija.
 
"Cenimo kad je seks samo seks"
Kako objašnjavaju seksolozi, muškarcima ponekada treba samo sirovi seks bez neke preterane romantike. Voleli bi da to shvate žene i da ne doživljavaju to kao ponižavanje jer sirovi seks samo je jedan od oblika uživanja za njih i nema nikakvo drugo značenje. Zato i vole jako kad i žene uživaju u seksu radi seksa.
 

Iznenadite ga tokom seksa...pričajte mu (može o svemu osim o problemima)
"Penis nije naša jedina erogena zona"
Mnoge žene misle da muškarce pali isključivo dodirivanje penisa. To naravno nije istina. Muškarci nikad neće to ženi reći otvoreno jer se boje da će ih to oterati od njih. Ako žene žele da poboljšaju svoje seksualne veštine, onda moraju da ovladaju i drugim erogenim zonama. Čisto da zapamtite, te druge zone su grudi, zadnjica, testisti, vrat, uši, čak i ruke s unutrašnje strane…
 
 
"Volimo kad govorite"
Nekoliko je istraživanja pokazalo – muškarci obožavaju kad žene govore u seksu! Kako su sami pojasnili, to ne stimuliše samo njihove uši nego i ostale strateški važne delove tela. Žene toga nisu preterano svesne, ali ženski glas, posebno šaputanje, jako uzbuđuje muškarce. A još ako pogode s pravim rečima, njihovom uzbuđenju neće biti kraja. 


IZVOR


Dragan
31.01.2013
562
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti