Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 21

Na šta se sve muškarci pale?
Sve žene ovog sveta pitaju šta je to što zaista, bez greške, može da uzbudi jednog muškarca

Da li je to izgled, ponašanje, hod ili su glavni atributi za osvajanje muškog roda posebno obdareni delovi tela poput grudi ili guze? Zaključci do kojih dame dolaze najčešće su pogrešni. Odgovorom na to pitanje bave se i seksolozi i psiholozi koji su došli do nekih iznenađujućih otkrića. Evo šta su utvrdili.

Odeća

Seksolozi su uvereni u to da se većina muškaraca uzbudi od samog pogleda na ženu koja na sebi ima neki seksi komad garderobe. Istraživanjem su došli do zaključka da im je jako privlačno kada žena nosi košulju s otkopčanim dugmadi na vrhu. Znate ono kad pogled može da dopre gotovo do ivice grudnjaka. Napale se i kada vide ženu koja na sebi ima samo majicu koja jedva pokriva guzu, a strašno im je seksi i žena koja nosi fensi naočare.

Gaćice

Mnogi muškarci vole da imaju seks tokom kojeg partnerki uopšte ne skidaju gaćice. Smatra se da je dovoljno da ih pomere sa strane, tek koliko je neophodno. Što se tiče tipa donjeg veša, ukusi su različiti. Uprkos uverenju da se jači pol pali na tange, većina muškaraca nalazi da im ove brazilske gaćice baš i nisu tako seksi. Posebno ukoliko guza devojke koja ih nosi nije isklesana kao na nekoj antičkoj skulpturi.



Boje

Što se tiče boja, i stručnjaci i muškarci se slažu da roze, siva, ljubičasta i plava boja ne raspaljuju želju za seksom. S crnom, crvenom i belom situacija je drugačija, jer to su boje koje i te kako deluju na muški libido. Uvreženo mišljenje da visoke potpetice i halteri raspaljuju mušku maštu nije tačno. U stvarnosti nema baš mnogo njih koje će to raspametiti (možda samo od straha da ne dobiju štiklu u oko). Većinu će više napaliti samo lepo uparen komplet gaćica i seksi grudnjaka.

Zvuci

Većina muškaraca poludi od užitka kad partnerka za vreme seksa prigušeno uzdiše. Govorimo o tihom stenjanju, a ne o krikovima iz džungle. Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da samo šest odsto muškaraca glasno uzdisanje i vrištanje smatra uzbudljivim. Ko zna, možda je to zbog nedavnog istraživanja koje je pokazalo da žene koje glasno uzdišu najčešće glume orgazam.



Prostakluci

Mnogi muškarci priznali su da ih strašno uzbuđuje kada partnerka za vreme seksa ili pre njega izgovara opscene reči. Takođe, u sekundi ih napali kada, na primer, žena provocira njihovu maštu nevaljalim rečima dok pričaju telefonom ili se automobilom voze ka stanu.

Mirisi

Muškarci su ludi za prijatnim mirisima, ali uglavnom su to prirodne arome, a ne parfemi. Žalfija, sandalovina i ilang-ilang njih asociraju na grublji seks. Mirisi pomorandže, borovih iglica i vanile u njima bude nežnost i toplinu. Eterična ulja svih vrsta pokazala su se kao najbolja opcija za buđenje strasti kod muškarca.



Ljutnja

Britanski naučnici došli su do pomalo šokantnih zaključaka – mnogi muškarci napale se prilikom pogleda na ljutitu ženu. A to objašnjavaju ovako: kada je ljuta, žena je napeta, grudi joj se podižu, disanje joj je ubrzano, a iz očiju im “vrcaju iskre”. A sve to predstavlja okidač za podizanje testosterona.

Izgled

Dok su žene uverene da muškarce pali upečatljiv izgled – naglašen struk, velike grudi, oblik usana… seksolozi tvrde drugačije. Mnogim muškarcima pažnju će privući nešto sasvim drugo. Pokazalo se da ja za njih jako važan način na koji se žena kreće. Privlačno im je i kada ih žena gleda zavodljivo. No, nesumnjivo, golo žensko telo oduvek je bilo i ostalo na vrhu liste.



Apetit

Muškarci vole žene koje imaju normalan apetit, a ne dame koje kažu da nisu gladne, pa im onda kradu komadiće hrane iz tanjira. Osim što time pokazuju da nisu opsednute svojom težinom ili komplikovane, ova vrsta neskrivenog entuzijazma prenosi se i na druga područja – uključujući i spavaću sobu. Kako? Žene sa zdravim apetitom za hranom imaju i zdrave apetite na drugim nivoima, a sve to je veoma važno i sviđa se muškarcima.

Ponašanje

Iako smatrate da baš i nije damski ako vam povremeno pobegne psovka ili ako se izvičete na nekog drugog, to zapravo može da napali muškarca. Dokazao je to američki seksolog Jan Kerner: “Čuti ženu kako koristi profane reči izvan konteksta, muškarcu daje šok adrenalina. Muškarci u današnje vreme, zapravo, sve više preferiraju žene koje mogu biti snažne i samopuzdane. Dakle, sve dok se ne preteruje, to je pozitivna stvar. ”



Bezbrižnost

Verovali ili ne, većini muškaraca ne smeta raštrkanost vaših proizvoda za kosu, modnih dodataka i drugih ženskih stvarčica po stanu, već im je to čak i slatko. Bezbrižnost je ta koja privlači muškarce, a to se odnosi i na modu. Muškarci vole žene koje nisu opsednute svojim izgledom i urednošću. Dakle, nema potrebe da providite sate razmišljajući o kombinaciji koju ćete obući za večeru jer, ako se on pita, savršeno izgledate i samo u farmerkama i običnoj majici.

Šlaufići

Naravno da ste čuli da muškarci vole žene s oblinama, ali šta je s onih nekoliko kilograma viška koje pokušavate da skinete u teretani? Mnogo su veće šanse (nego da je suprotno) da on obožava i njih. Oni možda na kompjuteru bulje u savršeno fotošopirane žene, ali vole i vaše mane, jer vi za njih ne morate da se trudite da budeste savršene – vi to već jeste. Koliko god da ste daleko od ideala, oni se osećaju prijatnije u sopstvenom telu s pivskim trbuščićem. Ipak, postoji i biološki razlog zbog čega muškarci vole obline. Psiholozi na Univerzitetu Teksas ustanovili su da se muškarcima najviše sviđaju žene s figurom peščanog sata – bez obzira na njihovu kilažu. Njihova je teorija da muškarci podsvesno traže ovaj tip tela jer im signalizira da je žena plodna.



Harizma

Njemu je zanimljivo bilo šta samo ako to vas uzbuđuje, čak bez obzira na to deli li on iste interese. Ovo su stvari koje su važne vama i to nije nešto smišljeno samo da biste ga impresionirali. To može biti zaljubljenost u egipatsku mitologiju, učenje francuskog jezika, gledanje partizanskih filmova… Njemu možda nije jasno zbog čega vam je do toga toliko stalo i možda neće hteti da bude deo vašeg hobija, ali definitivno zna da ceni pametnu, interesantnu ženu koja ima svoju glavu i zna kako da je koristi.

Ukratko, drage dame, budite onakve kakve jeste, opustite se, uživajte i ne opterećujte se time šta muškarce pali kod ženskog roda, jer – pali ih apsolutno sve!

IZVOR


Barca1899
20.03.2013
1900
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti