Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 3

Načini na koje vam govori ' volim te ' bez da to i izgovori
Ako vaš dragi nije od onih koji se razmeću verbalnim izrazima ljubavi , ne očajavajte ! Postoje i suptilniji , tihi načini na koje ćete znati da je u vas zaljubljen preko ušiju .

1. Strastven i dug poljubac

Ko ne voli divan i dug poljubac? Ako inicira takve poljupce, a vi svaki put osetite strast, očigledno je da je jako uzbuđen jer je u vašoj blizini.

2. Njegovi prijatelji vas vole

Ako su vas prihvatili njegovi prijatelji i uživaju u vašem društvu, to je vjerovatno zato što znaju koliko ga usrećujete, zbog čega vas smatraju sjajnom, kao i on.

3. Telesna bliskost

Znate koliko može biti iritantno kad vam je neko za koga niste fizički zainteresovani preblizu? Potpuno je drugačije kad neko koga obožavate stoji pored vas.

4. Smešak nakon poljupca

Naravno, možete se nasmešiti i nakon poljupca u obraz nekome ko vam je drag, ali je li vas ikad obuzela radost kad je u pitanju neko koga volite? Ako ga nakon svakog poljupca uhvatite kako se smejulji, to je očiti znak da uživa u vašem društvu.

5. Pozorno vas sluša

Iako možda ne govori previše o osećanjima i vašoj vezi, činjenica da vas pažljivo sluša kad pričate jako je značajna.

6. Uspravno držanje

Većina nas se drži nepravilno i pogrbljeno. Međutim, kad pokušavate da impresionirate osobu do koje vam je stalo, ispraviće ćete se.

7. Stiskanje ruke

Ako vas drži za ruku, te vas povremeno jače stisne, to je vjerovatno njegov način da vam u tom trenutku kaže 'volim te', na tih, jednostavan način.

8. Zove (ili piše poruke) bez razloga

Ne rade to svi kad su zaljubljeni, pa nemojte shvatiti lično ako to ne radi. Ako to radi, znači da mu je prijatno iu neromantičnim situacijama i da misli na vas tokom dana.

9. Uvek želi da bude u blizini

Voli zajedničke aktivnosti. Primjerice, umesto da se samo pojavi na večeri, s vama će otići i do dućana u nabavku te učestvovati u pripremi hrane. Ako obavlja i neke kućne poslove, to pokazuje da vam želi biti više od usputnog ili seksualnog partnera.

10. Čest kontakt očima

Kad ste u kafiću sa prijateljima, baca pogled preko cele prostorije samo kako bi vam nakratko uputio pogled i nasmešio vam se? Tako vam poručuje koliko mu je stalo.

11. Mršenje kose


Kad su nervozni, ljudi su skloni češće nego inače provlačiti prste kroz kosu. Ako to čini kad ste u neposrednoj blizini ili u nekom romantičnom trenutku, vjerovatno vam želi reći nešto intimno, ali ne može da pronađe (ili izgovoriti) reči.

12. Nesvesno vas oponaša

Uzima li zalogaj hrane kad i vi ili neke stvari radi slično? Možda je reč o Preslikavanje, oponašanju kojem su skloni parovi kad postanu bliski.

13. Dobro promišljeni darovi

To ne znači da vam kupuje skupe poklone, nego da se stvarno potrudi da pronađe nešto što biste si i sami kupili.

14. Često smejanje

Nasmijavate li ga i ne može se prestati smijuljiti kad kažete nešto šašavo? Koliko god čudno zvučalo, što se češće sme vašim forama, to je zainteresovaniji za vašu vezu.

15. Spontani dodiri

Kad ste na javnom mestu, da li dodiruje vam lagano leđa ili ruku? Slučajnim dodirima pokazuje da vam želi biti blizak i kad nije u pitanju sama seksualnost.

IZVOR


Ammir
03.05.2013
681
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti