Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 19

NAJBIZARNIJI SPA NA SVETU: Jeste li za zmijsku masažu ili kupku u pivu? (VIDEO)
Ako se plašite pitona, guštera i sličnih gamižućih živuljki, onda je za vas bolje da ne čitate ovaj tekst. Međutim, ako ste ljubitelj kineskog horoskopa, godine zmije i spremni ste za avanturu, onda ste na pravom mestu

U poslednjih nekoliko godina banjski turizam je ponovo postao veoma popularan među svima onima za koje odmor podrazumeva opuštanje, odmor i uživanje. Međutim, lekovita blata, izvorske vode iz dubina zemljine kore, pa čak ni kupke u čokoladi više ne zadovoljavaju potrebe prosečnog posetioca banje.

Zato, u glavnom gradu Indonezije, Džakarti, odnednavno postoji spa centar koji nudi jedinstven ugođaj za sve one koji se ne libe da isprobaju nešto ekstremno.



Pored tradicionalnih usluga, ova banja nudi masažu pitonima, zmijama za koje se veruje da u organizmu bude pravu meru adrenalinskog šoka, da se nakon ovog neobičnog tretmana svako oseća kao preporođen.

- Želela sam da probam nešto novo, što će mi predstavljati izazov. Zato sam se odlučila na zmijsku masažu. Na početku sam bila preplašena i stalno sam se znojila, a zatim sam se samo prepustila i shvatila da se osećam odlično i potpuno relaksirano – priča Erma Majasari, koja već godinu dana redovno posećuje ovu banju.



Jedna sesija zmijske masaže košta 47 američkih dolara, što je poprilično skupo za Indoneziju, u kojoj tradicionalna masaža može da se dobije za desetak dolara.



Takođe, ovaj centar nudi masažu vrata i donjeg dela leđa golf lopticama, a posebno popularni su pedikir ili banjanje celog tela u kupki od piva. Kako tvrde vlasnici, lokalno pivo predstavlja fantastičan eliskir za osveženje i obnavljanje ćelija kože.

IZVOR




Bosankaaa
19.06.2013
835
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti