Magazin

Početna » Magazin » 2014 » August » 24

Najbolji parfemi za septembar!
Septembar je mesec novog početka. Ljudi su odmorni i puni energije, za ovo doba godine smo pripremili nove mirisne kolekcije koji će da Vas učine neodoljivim i poželjnim.

Vreme je za orijentalne mirise, koji će produžiti osećaj topline. Preporučuju se parfemi u čijoj su bazi sandalovina, tamjan i mošus. Ovakvi parfemi važe za "teške", često slatkaste, ali i veoma postojane, jer sadrže i pačuli, vanilu, origano, lovor, korijander, kao i razne životinjske komponente koje dočaravaju karakteristike određenih životinja. Isprobajte sledeće parfeme i osetite slobodu življenja.

Lady GaGa Fame… Iznenađujuće slatkasta i ženstvena kombinacija nektara kajsije, tigraste orhideje i jasmina kao da otkriva drugu stranu kontroverzne pjevačice. Ovaj parfem neodoljivo podsjeća na vašare gdje prevladavaju mirisi šećerne vune i karameliziranih jabuka.

Lovestruck Floral Rush by Vera Wang je penušav, cvetni buket koji privlači svojim sočnim notama: ružičasti biber i cvet kajsije njegove su gornje note, u samom srcu se nalaze cvet nevena i bela frezija, a donje note obuhvataju ambru, mošus i drvo kašmira. Prosto rečeno: pravi cvetni doživljaj za svaku posebnu ženu! Ovo je pravi izbor za vas!



Donna Karan Woman je bogat, a tople note sandalovine, vetivera i cveta narandže ovom parfemu daju prekrasan miris koji je, istovremeno, sladak i izazovan. Baš kao i svaka žena. Nežno se pripaja na kožu i daje Vam umerenu svežinu i besprekorno snažnu energiju.

Coco Noir by Chanel je parfem mešavine pačulija, mošusa, citrusa i jasmina i koji neodoljivo podsjeća na svaku parfimeriju – samo što je u ovom slučaju miris intenzivniji i bolje “baždaren”. Kako mu i sam naziv kaže, odličan je za večernje varijante.

Hypnotic Poison Eau Sensuelle poklanja novu magiju aroma. U ovom izvarendnom parfemu skriva se skupoceni nektar čiju tajnu zna samo parfimer. Građena je od cvetnih nota damask ruže, absoluta cveta narandže, ylang ylanga, vanil orhideje, zelenih nota, tuberoze, vanile, sandalovine i mošusa. Miris reklamira Monica Bellucci, a na reklamnoj kampanji ističu se zavodljivi cvetovi orhideja u ljubičastoj, crvenoj i boji sleza.

Egzotični cvetno-voćni miris Euphoria od Calvin Kleina je lansiran 2005. Miris je sočan i blistav kao voće, mirise kojeg sadrži u sebi; tajanstven i privlačan kao tamno egzotično cveće; poziva vas da uživate u životnim radostima. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, zeleno lišće, lotus, crna orhideja, crveno drvo, crna ljubičica i amber.

IZVOR


Unique
24.08.2014
1636
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti