Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 6

Nezaboravan seks u devet poza
Rutinu u seksu najlakše ćete razbiti ako vruće igrice iz spavaće sobe preselite u druge prostorije u stanu. Pressonline će prevashodno damama dati ovih nekoliko saveta kako da učine seks lepši, ali ne bi bilo loše i da muškarci pročitaju i vide gde mogu da budu još bolji.

Kuhinja
Tako naprimer u kuhinji možete isprobati novu pozu na stolici. Neka vaš partner sedne na stolicu, a vi na njega tako da se gledate oči u oči. Nakon toga lagano se naginite napred-nazad. Tako ćete kontrolisati dubinu penetracije, ali i jačinu orgazma.

Seks uz zid
Seks uza zid odlična je poza za sve one koji žele da njihov partner preuzme kontrolu. Partner treba da se nasloni na zid i podigne vas tako da vam pridržava guzu. Vi ga potom obgrliti nogama kako biste mu omogućili bolju penetraciju. Ova poza je zahtevna, a možete je olakšati tako da zamenite položaj, odnosno da ste vi prislonjeni uza zid, a partner je s druge strane. Možete podići jednu nogu i omogućiti mu dublju penetraciju.

Jutarnji seks u položaju kašike
Položaj kašike u kojem partneri leže na boku priljubljeni jedno uza drugo, ali žena je leđima okrenuta prema partneru savršena je poza za pospani jutarnji seks zato što ne iziskuje puno truda. U toj pozi partner može dirati vaše grudi, a podizanjem jedne noge omogućujete mu lakšu penetraciju. Ako skupite noge, dodatno ćete mu pojačati užitak.



Marioneta
Naslonite se na zid i stavite ruke iznad glave i potom se polagano spustite pod pravim uglom dok partner od pozadi ulazi u vas. Tako mu dajete potpunu kontrolu, penetracije je dublja, a istovremeno vam može dirati klitoris.

Ogledalo
Okrenite se jedno prema drugome i obgrlite nogama oko struka kao da se gledate u ogledalu. Nakon toga međusobno podvucite ruke ispod partnerovih kolena i lagano se zanjišite. Ova je poza vrlo intimna i zasigurno će povećati užitak.

Okretanje
U misionarskom položaju neka se partner podigne lagano na kolena i potom vašu nogu prebaci na bok tako da su vam noge skupljene. Nakon toga možete se okrenuti na "doggy style" bez prekidanja odnosa.

Doggy style
Lezite na krevet s stomakom prema dole i raširite noge. Partner neka na kolenima stane između vaših nogu i lagano vas podiže prilikom penetracije. Ovu pozu muškarci najviše vole zato što im daje potpunu kontrolu.



Jednak užitak pruža i obrnuta poza. Partner sedi s podvijenim nogama, a vi sjednite na njega i obgrlite nogama oko struka. Nakon toga se nagnite u suprotnom smeru od njega. U toj pozi partner vam može stimulirati klitoris i maziti grudi što može uzrokovati još intenzivniji orgazam.

Strasno podizanje nogu
Lezite potrbuške na ivicu kreveta tako da vam noge vise s ruba, a on neka stane između njih. Nakon toga neka partner podigne jednu nogu pa drugu, a vi se držite na rukama. Taj položaj omogućit će mu pogled na vaše tielo što će ga još više uzbuditi.

IZVOR


-Dzeri-
05.04.2013
882
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti