Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Oktobar » 2

OČAJNIK: Posle promene pola tražio eutanaziju!
Belgijski transeksualac Natal Verhelst (44) posle promene pola nije bio zadovoljan izgledom tela i na njegov zahtev lekar mu je ubrizgao smrtonosnu injekciju.

Belgijski transeksualac, 44- godišnji Natal Verhelst, je tražio da nad njim bude izvršena eutanazija, koja je inače u Belgiji dozvoljena. Njemu je ubrizgana smrtonosna injekcija.

Natal je objasnio u oproštajnom pismu da želi da napusti ovaj svet “zbog nepodnošljivog psihičkog bola koji oseća posle neuspele operacije promene pola kojoj se podvrgao prošle godine.

On je rođen kao devojčica Nansi, u porodici sa tri dečaka. Roditelji su ga odbacili zato što su hteli još jednog sina. Natal je svoju transformaciju započeo hormonalnom terapijom 2009. godine, da bi se 2012. operisao. Nažalost, sve je krenula po zlu.

- Bio sam spreman da slavim svoje novo rođenje, ali kada sam se pogledao u ogledalo prestravio sam se. Moje grudi nisu u bile u skladu s očekivanjima, nisu bile muške, a telo je odbacivalo penis, ispričao je za belgijske novine Natal.

Ovaj slučaj pokrenuo je polemiku u Belgiji posebno posle povećanog broja zahteva za eutanaziju u odnosu na prošlu godinu za čak 25 posto. U zemlji je postupak eutanazije legalan ukoliko je pacijentova želja jasna i izgovorena pri punoj svesti. Ipak poslednju reč ima doktor .

- Njegov izbor nije imaš ništa sa teškim životom. On je jednostavno bio izložen neizlečivoj, dubokoj patnji – rekao je lekar Vim Distlemans - koji je izvršio eutanazijute.

U Holandiji je objavljeno da je jedna od 30 smrti starijih ljudi rezultat eutanazije i taj broj raste nakon što su ozakonjeni takozvani mobilni “odredi smrti” koji po kućama eutaniziraju starije ljude koji to žele.

IZVOR


lukacar95bre
02.10.2013
622
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti