Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 15

Od "pijandure" do milionerke: Munjeviti uspeh Jutjub zvezde
Video-snimak na kome Džena Mori objašnjava kako da se našminkate kada ste potpuno pijani, doneo je 25-godišnjoj devojci neslućenu popularnost. Sa više od četiri miliona poseta i 8,2 miliona pretplatnika, “Džena Marbls”, kako se predstavlja na internetu, danas je jedna je od najvećih zvezda na “Jutjubu”.

U spotu pokušava da stavi veštačke trepavice, tečni ajlajner, olovku za usta i drugu šminku i izvrgava ruglu pijane žene koje su često neuredno našminkane.

- Niko ne priča o tome koliko je zapravo teško, kada ceo dan piješ, a onda su svi u stilu "ajmo da se nađemo za par sati i izađemo", ... koliko je zaj....o našminkati se i spremiti se kada si pijana - rekla je ona u videu.

Nakon toga sledi smešna demonstracija uobičajenog šminkanja, uz propratne komentare:

- Ne bih vam preporučila da se umijete, jer biste mogli da se udavite. Potrudite se da vam koža ne izgleda kao da je besna na vas zbog pogrešnih odluka koje ste napravili u životu - nastavlja Džena.

Danas Džena Marbls snima spotove u svojoj kući od 1,1 miliona dolara u Santa Moniki, a kada je objavila prvi video-spot živela je u Kembridžu (Masačusets), gde plaćala mesečnu stanarinu od 800 dolara.

Svi njeni spotovi zabeleželi su više od milijardu poseta i ima više obožavalaca na Fejsbuku i Tviteru nego pojedine holivudske zvezde.

Ali kako je stekla toliku slavu? Po čemu se razlikuje od hiljada drugih na “Jutjubu”, koji bi želeli da postanu zvezde?

Njene spotove odlikuju direktan pristup i duhovitost, bestidni su, u njima nema tabua i sve to joj je obezbedilo veliki broj obožavalaca - pre svega među tinejdžerkama širom Amerike, koje su oduševljene što se obraća direktno njima i priča o temama koje ih interesuju u tom uzrastu. Na primer, "o stvarima koje dečaci ne razumeju", o tome šta oni misle o seksu...

Nakon što je objavila svoj prvi spot, zaposlila je asistentkinju, poslovnog menadžera, a u posao je uključila i majku, koja je zadužena za pisma obožavalaca.

Iako ne otkriva koliko zarađuje, stručnjaci su na osnovu prometa na njenom internet-kanalu procenili da je u 2012. zaradila 346.827,12 dolara.

- Zarađujem više nego što će mi ikada biti potrebno. Zabavljam se u svojoj kući, sama sa sobom, a onda to postavim na internet - izjavila je ona za “Tajms”.

IZVOR




Nikolakuzzz
15.04.2013
689
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti