Magazin

Početna » Magazin » 2014 » August » 12

One su najatraktivnije voditeljke! (FOTO)
Koja najbolje izgleda?

One sigurno svojim izgledom doprinose gledanosti emisija. Neke gledamo u zabavnim, a neke u informativnim emisijama. Napravili smo listu naših najatraktivnijih voditeljki.



Nina Radulović-Lečić vodi nekoliko emisija na „ružičastoj“ televiziji. Pažnju na sebeprvo je privukla u emisiji „Trenutak istine“. Njen izgled je sigurno doprineo popularnosti. Poznato je da je ona već nekoliko godina u braku sa glumcem Branislavom Lečićem.



Voditeljka Nataša Miljković godinama je krasila „Jutarnji program“ RTS-a, a ranije je vodila emisiju „Ključ“ takođe na istoj televiziji. Osim po spontanosti u svojim emisijama, ona svakodnevno dobija komplimente i za izgled.



Sanja Kužet važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a osma sezona „Zvezde Granda“ koju je vodila je doprinela njenoj još većoj popularnosti. U međuvremenu Saša Popović je odlučio da nju ubaci da vodi još neke emisije na „Grand narodnoj televiziji“.



Ana Sević je prvo skrenula pažnju na sebe zbog pevačke karijere i učešća u takmičenju „Zvezde Granda“. U međuvremenu ona se posvetila i voditeljstvu. Prvo je sa Milanom Mitrović vodila pomenute „Zvezde Granda“, a potom i „Grand paradu“. Kao što je poznato Ana je od skora u braku sa folk pevačom Darkom Lazićem i sa njim je nedavno dobila ćerkicu Lorenu.



Maja Nikolić. Ubrajaju je u najlepše TV voditeljke uz čiji se osmeh bude gledaoci RTS-a, pred kamerama je od sedme godine, rodno Sarajevo čuva u lepom sećanju, a srećnom je čine dve ćerke i sin.



Brak sa Željkom Joksimovićem dodatno je doprineo publicitetu voditeljke Jovane Joksimović.



I „Prva“ televizija ima voditeljku kojom može da se pohvali. Pre svega to je Marija Kilibarda kojoj su bile poverene najveće šou emisije na ovoj stanici - „Prvi glas Srbije“ i „Tvoje lice zvuči poznato“.

IZVOR


Unique
12.08.2014
2332
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti