Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 4

Osam načina za seks koji će vam pomutiti razum
Osam seks igrica po uzoru na najpopularniju knjigu prošle godine "Pedeset nijansi siva", koje će zamagliti stakla i prodrmati krevet u svačijoj spavaćoj sobi. Milioni žena pročitali su trilogiju, a seks između milionera Kristiana Greja i podatne studentkinje Anastazije mnogi su primenili u svojim krevetima.


1. Seks na stolu. Uživite se u uloge bogatog biznismena i studentkinje i zbacite sve stvari sa stola. Svog Kristiana Greja položite na sto, a vi se popnite na njega i prepustite uživanju.
 
2. Lupkanje po guzi. Ako do sada niste isprobali ovako nešto, najbolje da počnete polako, rukama. Ako želite da vas partner lupka, a neprijatno vam je da to kažete, stavite njegovu ruku na svoju zadnjicu i lagano udarite. Ako želite obrnuto, lagano ga lupnite jednom i pričekajte reakciju ili ga jednostavno pitajte.
 
3. Seksi masaža. Nakon lupkanja, partneru ili partnerki dobro će doći malo hlađenje. Stoga uzmite ulje za masažu ili obični losion pa započnite masažu.
 
4. Vežite se. Možete koristiti puno predmeta koje imate u kući: kravatu, kaiš, šal. Sigurno nećete pogrešiti sa svilenom kravatom, to je posebno seksi. Kad je partner vezan, nemojte odmah preći na ono glavno, već ga malo zadirkujte i ljubite celo telo.
 
5. Povez za oči. Ovo je jednostavan, ali vrlo seksi trik. Kad imate povezane oči, ostala čula postaju jača. Partner koji ima povez na očima može da legne na krevet, a vi ga iznenadite igrom prstiju i usta.
 
6. Japanske kuglice. Oblik i težina kuglica se menjaju, tako da mnoge žene uživaju u stimulaciji. Kuglice prvo treba podmazati lubrikantom ili ustima. Često se koriste za predigru.
 
7. Meki materijali. Različite vrste materijala mogu doprineti uzbuđenju kad se trljaju o telo. Reakcije i uzbuđenje biće još bolji ako je partner vezanih očiju. Koristite svilu, kožu ili, na primer, perje.
 
8. Uzburkajte strasti. Za sve ove igrice mogu vam poslužiti stvari koje imate kod kuće. Za lupkanje, na primer, dobro dođe i četka za kosu ili reket za stoni tenis. Ako se odlučite za kupovinu, dajte sebi oduška i kupite stvari koje vam na prvi pogled golicaju maštu. 


IZVOR


Dragan
04.01.2013
545
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti