Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 5

Osam najmodernijih boja za proleće 2013.
Paleta boja za ovu sezonu je vesela, osvežavajuća i ženstvena, kao nikada pre. Neke od boja već su par sezona u našim garderoberima, a neke su potpune nove. Kako god okrenemo, trendi boje za ovo proleće su divne i prosto neodoljive!

1. Mint zelena: Ova predivna, blistava nijansa divno prati sunčane dane, veoma je efektna, a istovremeno nežna i romantična. Nabavite svilenu bluzu u mint boji koja se lepo kombinuje gotovo sa svakom suknjicom ili pantalonama u vašem ormaru, a dobro rešenje za prolećni stil biće i jedna haljinica ove boje ili velika tašna.


2. Boje korala: Predivne, tople nijanse korala, od jarko crvene do narandžaste biće potpuni hit. Seksi, ali i damske, boje korala pristaju gotovo svakoj ženi. Klač torbica ili tunika u ovoj boji su odlični izbori.


3. Slatko roze: Pastelne nijanse roze, roze u boji kolača, bebi roze... sve će to biti veliki trend. Klasična ženska boja koju smo svi od malena voleli ove sezona dobija novi oblik, mešajući se sa komadima garderobe muškog kroja. Isprobajte da ponesete roze sako, roze košulju ili pantalone.


4. Bela: Bela kao čista klasika i neprevaziđena boja, uvek je tu, u našim ormarima. Ipak, ove sezone dobiće na značaju više nego pre, postavši jedna od nosećih nijansi za proleće. Šta god da ponesete u beloj boji, nećete pogrešiti, a samo zamislite kako se prelepo uklapa sa bojom korala i mint.


5. Kobaltplava: Bila je veliki hit i tokom jesenjih i zimskih dana, a preseliće se i na naše letnje komade garderobe. Idealna boja za skretanje pažnje. Suknjica sa dubokim strukom, maksi haljina, visoke potpetice ili blejzer, komadi su koje morate imati baš u ovoj boji!


6. Sunce žuta: Vesela žuta u nijansama limuna i sunca rado će se nositi ove sezone. Duga, lepšrava suknja, kratka haljinica ili žuta bluza osvežiće vaš orman na najbolji mogući način.


7. Boja kože: Već nekoliko sezona unazad, sve nijanse boje kože nazivaju novom crnom. I to je trend koji pretenduje da se upiše u klasiku. Od svetlo bež do prljavo roze, boje kože, se fantastično kombinuju sa gotovo svakom bojom!


8. Smaragdnozelena: Zelena je najavljena kao vladajuća boja ove godine, pa je tako i ova kraljevska nijansa dobila svoje mesto pod suncem. Pomalo "teška" boja, ali zato veoma luksuzna i moćna.


IZVOR


-Mallena-
05.03.2013
2972
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti