Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 1

Pet laži koje izgovara svaka žena
Žene lažu iz potrebe: da bi vas izmanipulisale, da bi sredile novonastalu situaciju, da spasu vezu, da namerno unište prijateljstvo, da bi bile kučke, da stvore trač i od dosadnih života naprave zabavu.

Nezavisno od razloga, žene lažu. Naravno, lažu i muškarci, ali kako je svrha ovog članka ženska laž – toga ćemo se i držati. I, ne, nikakve laži se ovde neće pominjati.

Evo pet laži koje svaka žena izgovori, a retko koja prizna:

1. “Nisam ljuta na tebe.”

Laž. Laž. Laž. Onog trenutka kada izgovori ove reči, crvena zastava, ma, sve crvene zastave koje imate moraju biti podignute! Žena izgovara ovo samo kada cepti od besa; kada je toliko ljuta na vas da bi vam najradije spalila dušu i šutnula vas pravo u pakao. Sigurniji ste ako vam kaže da je ljuta, nego kad vam kaže da nije ljuta. Stoga, ako “nije ljuta” na vas, molimo vas, uradite nužno i uverite se da je apsolutno preljuta!

2. “Bio si sjajan!”

Ako ste zaista bili sjajni, ne bi vam to nužno naglasila. Umesto toga, pokazala bi vam koliko je zahvalna. Stoga, ako vam kaže koliko ste bili sjajni i priča o tome iznova i iznova, velike su šanse da ste bili prosečni i da je ona samo fina.

3. “Budi iskren, neću se ljutiti.”

Ova izjava često dolazi nakon onog pitanja. A to je: “Jesam li debela u ovome?”

U pitanju je zamka! Veliki, ma, ogromni kavez iz kog nema izlaska. Bilo kakav odgovor ili ćutanje rezultiraće time što ćete umreti od užasa u tom kavezu.

Istina je, zapravo, da joj ne prija iskrenost i ako lažete previše otvoreno, uhvatiće vas u laži pa će biti još gore. Dakle, trik je da budete umereni u odgovoru; ne lažite previše pufnasto, niti previše oštro. Hodajte na tankoj liniji između ta dva, i možda i uspete da izbegnete razapinjanje na krst. P.S. Nijedan muškarac na svetu nije savladao ovu veštinu još uvek.

4. “Nisam ljubomorna.”

U stvarnosti, ljubomorna je gotovo sve vreme. Ljubomorna kada pogledate devojku u prolazu, ljubomorna kada mnogo pričate sa njenim drugaricama… Iskreno, slatka ljubomora je zabavna, čak i neophodna da očuva vatru u vezi. Pa, kada vam kaže da nije ljubomorna, nasmejte se i poljubite je u obraz. Pocrveneće i zaboraviti na ljubomoru.

5. “Nikada ne mislim o bivšem.”

Svi misle o svojim bivšima. U nekom trenutku misli nam odlutaju ka prošlim vremenima, jer nas neka melodija, situacija, mesto ili razgovor podsete na prošlost. Ok je ako o svom bivšem razmišlja ponekad, jer je to normalna stvar. A ako prizna kako nikada ne razmišlja o bivšem, rekla bih da nešto tu ne valja, pa ne bi bilo loše pozabaviti se “problemom”.

IZVOR


-Mallena-
01.04.2013
699
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti