Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 24

Pet moćnih trikova protiv celulita!
Celulit je noćna mora svih žena, ali ne i neizlečiva. Postoje trikovi koji mogu efikasno da umanje njegovu vidljivost

Celulit mnogim ženama predstavlja ozbiljan problem. Lako se stvara ukoliko se ne vodi računa o ishrani i redovno vežba, a teško ga je ukloniti. Međutim, ipak postoji nekoliko trikova koji mogu da umanje njegovu vidljivost. Prvo što treba da uradite to je da pijete velike doze tečnosti, odnosno vode, kako biste razbijali masti u telu. A kako bi vaše noge izgledale seksi u mini-suknji ili haljini koju biste rado poneli večeras u grad, posvetite se sledećim merama borbe protiv celulita.

Masažer za telo

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a masažer za telo je jedan od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljajte bedra i to u smeru od kolena prema stomaku i već za nekoliko nedelja uživajte u lepšem pogledu na svoju guzu i noge.



Anticelulit gel ili krema

Naravno, anticelulit gelovi i kreme ne mogu da uklone u potpunosti “narandžinu koru” s vaših butina, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korišćenje ovih preparata donosi više pozitivnih efekata – zaglađen izgled bedara, negovanu kožu i svakodnevnu mini-masažu koju izvodite pri svakom nanošenju.



Žuti ili zeleni čaj

Ispijanje vode svakako pomaže u borbi protiv celulita, ali ako svakog dana popijete litar rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbacuju loše stvari iz vašeg organizma i pročišćavaju ga, a osim boljeg varenja, doneće vam i lepši izgled u bikiniju.



Borovnice

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne žile, pa ih stoga treba konzumirati barem nekoliko puta nedeljno umesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi vas mogao oduševiti.



Vežbe za butine i guzu

Svaki dan odvojite barem deset minuta i posvetite se izvođenju vežbi za bedra i guzu. Pravilnim vežbanjem salo sa tih “kritičnih” područja će se otopiti brzo, a s njim će postepeno nestajati i celulit.

IZVOR


Bosankaaa
24.07.2013
1091
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti