Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 6

Pet vrućih trikova da uzbudite svog muškarca
Ko će vas bolje savetovati o tome kako da zadovoljite muškarca od njih samih? Evo šta većina pripadnika jačeg pola priželjkuje u krevetu


Svakog muškarca pale različite stvari. Njihove seksualne želje se razlikuju i zavise od muškarca do muškarca. I dok se neki “lože” na velike, a neki na male grudi, na crnu ili plavu kosu, na visoke ili niže žene, postoje stvari koje podjednako interesuju i uzbuđuju ama baš sve muškarce. Nedavno istraživanje, koje je sprovedeno isključivo u saradnji sa muškarcima, pokazalo je o čemu zapravo maštaju muškarci tokom seksa.

Iznenadite ga seksi pozivom

Zvuči otrcano, ali muškarci se jednostavno pale na telefonski seks. Nazovite ga kad to najmanje očekuje i zavodljivim glasom mu recite da ste upravo mislili na njega. Biće to odlična predigra i uvertira za ono što će tek uslediti.



Upoznajte ga sa svojim telom

Pokažite svom muškarcu što vas uzbuđuje. Uzmite njegovu ruku i usmeravajte je tamo gde vas najviše pali, to će i njega još više da uzbudi. I neka ne ostane sve na rukama, već mu slobodno dajte i verbalna uputstva.

Izvedite mu striptiz

Koliko ste puta do sada to uradili? Verovatno nijednom. Vreme je da promenite situaciju i da ga iznenadite jednim seksi skidanjem. Nema potrebe da odlazite u šoping i kupujete skup i izazovan donji veš. Dovoljno je da upalite neku zavodljivu muziku i skinete svu odeću sa sebe, uz lagane seksi pokrete tela, i to sve dok vas on gleda.



Predložite nešto novo

Muškarci vole kada partnerka preuzima inicijativu. Zašto biste uvek praktikovali jednu te istu pozu? Dajte mu do znanja da želite zajedno s njim da otkrijete i neke nove poze, na nekom neobičnom mestu, uz neke dodatke za seksualne igrice. Mašta može svašta.

Dajte mu svoje seksi igračke

Ako imate vibrator ili neku drugu igračku za seks, koristite je i dok ste zajedno u krevetu. Neka isproba na vama vaš vibrator i započne zajedničku igru. Na taj način se neće osećati izostavljeno, ali će zato poludeti od uzbuđenja.

IZVOR


Bosankaaa
06.04.2013
553
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti