Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 26

Pitali smo žene: 10 najgorih rečenica kojima su ih muškarci muvali
Rečenice kojima nas muvaju su potpuno precenjene, a da ne kažem i apsolutno nepotrebne. Međutim, iz nekog razloga, muškarci obožavaju da ih skupljaju, a onda i isprobavaju na ženama koje i nisu svesne toga šta ih čeka. Jedina svrha tih rečenica bi trebalo da bude inicijativa da se započne razgovor sa devojkom, a zapravo, postoje hiljade drugih načina da se to uradi. Ko god vam kaže da su rečenice za muvanje krucijalni deo za upoznavanje žena, očito ne razume koncept zavođenja. Pitali smo žene i sastavili listu od 10 najgorih rečenica kojima su ih tipovi muvali.


“Sjajne noge, u koliko sati se otvaraju?”

Vaši drugovi će sigurno misliti da je ovako nešto presmešno, ali, verujte nam – nije. Kada god nagovestite da je devojka koja dobro izgleda laka zato što je provokativno obučena u baru, pravite ogromnu grešku. I čisto da znate, ovakva rečenica nije ni blizu vickaste. Šta više, uvredljiva je.

“Mora da si umorna od silnog trčanja kroz moju glavu.”

Ova je, jednostavno, loša. Koriste je generacijama, i što se više prepričava sve užasnije zvuči. Ako je još uvek koristite, možda je vreme da se vratite u 21. vek i dođete sebi – ako već hoćete da prospete neku otrcanu rečenicu, onda se makar potrudite da budete originalniji.

“E, ‘de si ribo, šta se radi? Čik pogodi? Pa, danas je tvoj srećan dan. Od svih cica ovde, odlučio sam s tobom da pričam.”


Ok, zaista nije potrebno da objašnjavamo razliku između samopouzdanja i arogancije. Ovo je arogancija pomešana sa prostaklukom. Ovakva rečenica vam je dozvoljena samo ako izgledate kao Apolon. I jednako ste dobri u krevetu.

“Ta košulja izgleda sjajno na tebi. Naravno, da ima malo ‘mene’ po njoj, sve bi to izgledalo još bolje još bolje.”

Suprotno verovanju, ako nudite devojci svoju spermu već u prvoj rečenici, samo ćete je odbiti. Znamo, nekada zaista tražite samo varijantu i ima devojaka koje žele isto, zašto onda, nakon što joj priđete lepo i pristojno, ne biste i objasnili šta želite, pa vidite šta će se desiti?

“Mogu li da ti kupim piće ili želiš samo novac?”

Prvo, time što implicirate da je žena prostitutka ste kompletni idiot. Da, ona hoće da se oseti seksi, i da, želi da se oseti poželjno, ali ne želi da se oseti kao plaćena kurva. Time što joj nudite novac odmah u zamenu za seks, ne samo da koristite jednu od najgorih rečenica za muvanje koja je ikada smišljena, nego ste i odličan kandidat za šamarčinu ili piće prosuto po glavi!

“Mogu li da dobijem tvoj broj? Izgleda da sam izgubio svoj.”

Devojka kojoj se dopadne ova rečenica je verovatno upravo puštena ili iz zatvora ili iz ludnice. U 99% slučajeva, devojka će vas doživeti kao apsolutnog čudaka, okrenuti se i otići. Ako u nekom slučaju uspete, budite srećni ako se sutradan probudite sa svim vitalnim organima na mestu, netaknutim.

“Veruješ li u ljubav na prvi pogled ili da prođem pored tebe još jednom?”

Jeste simpatična fraza, priznajemo, ali znate li zašto je loša? Previše je nadobudna! Mnogim devojkama su nadobudni tipovi simpatični, naročito ako dobro izgledaju, ali ovakva rečenica zvuči kao da je umočena u ego tipa koji je izgovara, prosušena, pa umočena opet. Bljak!

- “Izvini, mislim da mi dođeš piće.”

- “Zašto?”

- “Zato što sam ispustio svoje kada sam te video sa drugog kraja lokala. Pio sam pivo, a ja sam… (kažete svoje ime).”


Koliko gluposti na jednom mestu! Ne samo da će misliti da se previše tripujete, već i da ste škrtica. Nakon što ste izblebetali ovakvu rečenicu, zaista niste u poziciji da joj išta tražite. Makar vi budite osoba koja se nudi da plati piće.

“Je l’ tvoje ime Gillette?” “Jer si ti najbolji komad koji čovek može da dobije.”

Tipovi koji koriste ovakve rečenice za muvanje misle da su veoma slatki i simpatični, ali im, zapravo, treba zabraniti ulazak u klubove zauvek. Žele da se povežu sa devojkom, a zapravo ispadaju frikovi koji gledaju previše TV-a.

“Dolaziš li često ovde?”

Mada zvuči kao najobičnija rečenica, ovo je, zapravo, jedna od najgorih rečenica kojom možete da priđete devojci. Ovakvim pitanjem poručujete da:

1. ste na tom mestu stalno/često i već znate ko tu sve dolazi

2. da ćete dolaziti stalno zbog nje i time ćete je naterati da nabavi zabranu prilaska.


Muvajte devojke sa stilom!

Ako nas pitate, muškarci često prilaze ženama na sasvim pogrešan način. Bilo da je zbog straha od toga da budu odbijeni ili iz lične gluposti, muškarci umeju, čak i nesvesno, da uvrede osobu kojoj prilaze ili da budu veoma neljubazni. Verujemo da je razlog korišćenja ovih ustaljenih fraza to što se boje da će nekom svojom rečenicom ispasti glupi, pa se zbog toga i ponašaju previše arogantno. Sa ovim frazama nema pozitivnog izlaza – ako ste preozbiljni, ismejaće vas. Ako se zavitlavate, ismejaće vas. Dakle, šta uraditi?

Opustite se i stavite joj do znanja da ste svesni da joj prilazite na klišeiran način. Možda neće pasti na kolena od oduševljenja, ali će sigurno uzeti u obzir nastavak razgovora sa vama. Ostalo je na vama.

IZVOR


-Mallena-
25.03.2013
1102
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti