Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 11

Pogledajte: Bodipejnt kreacije od kojih zastaje dah
Od 1998. entuzijasti za oslikavanjem tela , umetnici i modeli se sastaju u austrijskom gradu Poertšahu na najvećem svetkom bodipejnt takmičenju i izložbi, a ovogodišnje izdanje, koje je trajalo od 1. do 7. jula je privuklo stotine posetioca širom sveta.

Takmičarski deo festivala se održavao tokom dana, ali i tokom noći kako bi umetnici mogli u punom svetlu da prikažu svoje kreacije u kojima je upotrebljena UV boja.

Na festivalu je održan veliki broj radionica i predavanja o umetnosti bodipejnta, a šetnja kroz festival je svakako bilo jedno šarenoliko iskustvo za sve posetioce.



Ako se sećate lika operske dive Plavelagune iz filma "Peti element", mogli biste da pomislite je ova kreacija njen zli brat blizanac koji peva u intergalaktičkom pank bendu.



Svaki novinar može da se poistoveti sa ovim likom koji je u potpunosti prekriven novinskim člancima, a mi se nadamo da je model bio dovoljno miran kako bi svi posetioci mogli da uživaju u ovom delu.



Priča se da je Džej Kej iz benda "Džamarikvaj" jedan od svojih šešira za nastup u Beogradu kupio upravo od ove devojke koja se malo rastužila kada je shvatila da ne može da stigne na svirku.



Uz odgovarajuću šminku mora da se smisli i posebna koreografija, a ova sirena iz paralelnog univerzuma, kao da samo čeka naučno fantastični film u kome će se pojaviti.



Kao što smo pomenuli, takmičarski deo festivala se održavao i noću, a kada biste u mračnoj ulici prošli pored ovog tipa, otrčali biste u zagrljaj Frediju Krugeru bez razmišljanja.



Edvard Makazoruki napokon može da se osmehne jer se na festivalu pojavila i njegova srodna duša .



Plava boja je apsolutni hit ovog leta. Pored haljine i košulje, ove godine pokušajte da nađete što više prijatelja sa plavom kožom koji će vam obojiti svakodnevnicu.



Lepota ljudskog tela je sastavni deo festivala bodipejnta, a medijska pažnja nikada ne izostaje.



Sledeći put kada u poslastičarnici naručite voćnu salatu dobro pogledajte da ispod činije niste dobili i belu avet iz najstrašnijih košmara. Prijatno!



IZVOR


Nikolakuzzz
11.07.2013
1130
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti