Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 22

Pravilna nega za čvrste grudi
Kako starimo, gravitacija sve jače deluje na naše telo, a posebno na deo koji želimo da što duže ostane podignut - grudi. Plastična operacija nije jedino rešenje, postoji još nekoliko stvari koje možete da učinite da bi vam grudi ostale podignute i čvrste što duže.
 
Udarni tretman
Posle 35. godine ili trudnoće, neophodno je pojačati brigu o grudima. Stoga svakih 15 dana na grudi, ali i na područje iznad njih, uključujući i vrat, nanesite hranjivu masku na bazi kolagena i elastina. Masku ostavite da deluje 20 minuta, a zatim je isperite sa mnogo mlake vode.
 
Gimnastika svaki dan
Svakoga dana, približno 10 minuta, preporučljivo je izvoditi gimnastičke vežbe namenjene jačanju mišića grudnoga koša i tako sprečiti opuštanje grudi. Sednite prekrštenih nogu, ruke podignite u visini ramena. Šake isprepletite i položite na zglobove, a zatim ruke pomičite prema telu. Vežbu ponovite 30-40 puta relativno brzo. Preporučljivo je i bavljenje sportom, posebno plivanjem, veslanjem i ne zaboravite - leđa držite uspravno i dok sedite i dok stojite.
 
Masaža
Trudite se da svaki dan u kožu grudi umasirati posebnu kremu za negu tog dela tela, što je odlična prilika za laganu masažu. To omogućuje bolje upijanje kreme i poboljšava mikrocirkulaciju u potkožnom tkivu. Masirajte vrhovima prstiju barem pet minuta. Pokreti moraju biti nežni i lagani odozdo prema gore. Posebnu pažnju obratite na bradavice i areole.
 
Tuširanje
Jak mlaz vode iz tuša osvežiće i učvrstiti grudi. Važno je da mlaz vode pomerate od sredine grudnoga koša prema pazuhu i da voda bude mlaka ili hladna. 


IZVOR


Dragan
22.01.2013
651
glasova: 4





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti