Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jul » 9

Proćerdao 11,5 miliona evra loto dobitka, sad radi u fabrici keksa
Majkl Kerol (30), britanski bivši đubretar koji je 2002, u 19. godini, na lutriji osvojio glavni zgoditak od 10 miliona funti (11,5 miliona evra), u međuvremenu je uspeo sve da proćerda na luksuz i najraznovrsnija preterivanja, pa sada mora da radi u fabrici keksa za nedeljnu platu od 204 funte (oko 250 evra), koja u Britaniji važi za nisku.

Što je najzanimljivije, Kerol tvrdi da je sada, nakon što se preselio u Škotsku i ponovo zaposlio, srećniji nego dok je bio milioner.

Činjenica je da milionska premija nije u njegov život donela gotovo ništa dobro, odnosno da je zbog načina na koji ju je trošio – na brze automobile, ogromne količine pića i droge, te lični stajling koji je sam okrakterisao kao “kralj šabana” – imao brojne neprilike.

- Deset godina sam živeo kao rok zvezda – kaže Kerol.

Po dobitku premije, 4 miliona funti je poklonio porodici i prijateljima, kupio je luksuznu vilu i nekoliko sportskih automobila. Priznaje da je milione straćio na kokain, alkohol, kocku i prostituke, i da je danonoćno bančio. Dvaput je bio u zatvoru zbog uznemiravanja suseda i posedovanja kokaina, a supruga Sandra ga je napustila i odselila se u Škotsku, sa njihovom danas 10-godišnjom ćerkom.

Konačno je bankrotirao 2010. godine, a u jednom momentu je bio toliko švorc, da je bio prinuđen da spava u šumi. Ti dani, međutim, pripadaju prošlosti. Kerol se preselio u Škotsku kako bi mogao redovno da viđa ćerku, već dve godine ne pije i ne uzima drogu, ima posao u fabrici keksa i živi u dvosobnom opštinskom stanu.

- Pakujem keks i kolače za 204 funte, i mnogo mi je dobro. Tu platu cenim više nego ono bogatstvo od 9 miliona funti (koliko mu je ostalo posle odbitka poreza). Imam sve što mi treba, i ovo je za mene nov početak – ispričao je u TV dokumentarcu koji je snimljen o njemu.

Kerol kaže da i dalje igra na lutriji, ali da je jedino što je u novije vreme dobio – sopstveni život i povratak u realnost. Ako bi ponovo osvojio premiju, tvrdi da bi najveći deo dao u humanitarne svrhe, dok bi od ostatka otputovao u Australiju, kupio nekretnine, i živeo od njihovog iznajmljivanja. Ipak, na kraju dodaje:

- Da se ne lažemo, napravio bih i poneku žurku!

IZVOR


Unique
09.07.2013
2279
glasova: 6





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti