Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 26

Prvi sastanak — najčešće greške! (iz muškog ugla)
Svi znamo da je prvi sastanak nešto nalik intervjuu. Poenta je da se predstavite na najbolji mogući način, ali ipak nemojte ovu dužnost shvatiti preozbiljno. Cilj prvog sastanka jeste da se dođe do drugog, da bi se došlo do trećeg, a svi znamo šta ide posle trećeg. Naravno, ako do toga već nije došlo na prvom. Zato se na prvom sastanku pokažite u pravom svetlu, ali pod nešto blažim i veselijim osvetljenjem. Teške stvari ostavite za neku drugu priliku.

Plaćanje

Ovo je tema oko koje na prvom sastanku uvek bude mnogo frke. Savet je ovakav. Ti plaćaš sve jer si džentlmen. To se podrazumeva. Ako ona insistira da plati odbijaš prvi put. Ako nastavi odbijaš i drugi put. Međutim, ako i dalje želi da plati svoju polovinu dopuštaš joj, a njenu reakciju beležiš u svoj “mentalni rokovnik njenih osobina” pod tezom — ili je izrazito sasmostalna ili je sto posto luda. Ali ne brini, većina devojaka ide na to da ćeš ti platiti.

Teške teme

Na prvom sastanku nastojiš da je zavedeš. Glavno oružje su ti lagane teme, osmeh, duhovitost i govor tela isprepletan sa slučajnim flert akcijama. NE GOVORIŠ o svojim životnim problemima, brigama, onome zbog čega si trenutno nesrećan i depresivan jer je cilj upoznavanja nove devojke mogućnost da te usreći. Ako prerano počneš sa teškim temama velike su šanse da ćeš je oterati iz prve. Koliko god ti neverovatno zvučalo svi smo mi nesrećni i svako od nas traži nekoga ko bi ga usrećio. Ako nasupiš kao mračni depresivac kome je dosta svega, šta misliš da će biti ishod prvog sastanka?

Bivše ljubavi
Ok. Sada si već preterao. Tu si da bi sa njom pričao o vašoj budućoj ljubavi, a ne “žalopojio” za nikada prežaljenom Anom, Marijom, Eugenijom ili Persom. Prvo, skontaće da si u stvari planirao da ti ona bude rame za plakanje. Drugo, neke devojke (SVE) ne vole da na prvom sastanku budu otvoreno upoređene sa svojim prethodnicama. Neka same otkriju sa čime treba da se bore. Treće, pa zar ne misliš da je malo šonjavo i p*čkasto da kukumačeš za bivšom u njenom prisustvu?


Ne kuckaj poruke

Tu si zbog nje. Posveti joj se u potpunosti. Devojke padaju na dobre slušaoce, jer bi celog života nešto pričale. Iscimaj se to veče, pa joj posveti makar deset posto svoje pažnje.

Ne preteruj sa laskanjem

Naravno, postoje neke stvari oko kojih ćete se složiti i to je lepo. Međutim, lepše je, a i devojke više vole kada pokažeš da imaš stav o nečemu, da si svoj čovek, da imaš izgrađenu ličnost. Neprestano povlađivanje svemu što ona kaže, može je smoriti. Bolje budi svoj.

Budi ljubazan

Ovo se odnosi na konobara. Budi fin prema njemu, pa čak i ako je on ljiga od čoveka. Naravno, ne trpi njegovo loš stav, već ga na fin način “patosiraj”. Inteligencijom, a ne pesnicama.

Ne kasni

Najvažnije od svega jeste da se na prvom sastanku pojaviš na vreme. Ona može da kasni, ali ti ne! Mada, ako ona kasni duže od 15 minuta, a da ti se pre toga nije javila, to bi trebalo mnogo da ti kaže o njoj kao osobi. Ipak, na tebi je da budeš džentlmen.

IZVOR


-Mallena-
26.03.2013
624
glasova: 2





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti