Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Maj » 14

Rasplamsajte izgubljene strasti!
Vezu ili brak je uvek potrebno osvežavati kako ne bi došlo do zapadanja u monotoniju koja može da naruši međusobne odnose. Baš zbog toga, kako biste sačuvali idilu s voljenom osobom, treba da se posvetite buđenju svojih, ali i partnerovih strasti


Probudite strasti u vezi ili braku. S vremena na vreme partneri moraju da osvežavaju svoj odnos da bi se održao i kako ne bi počeo da ih guši. Monotonija je ta koja vrlo brzo napada ukoliko se ne borite protiv nje. Baš zato nikada ne treba da se prepustite, već da uvek vodite računa o sebi i svom partneru i tome kako da međusobno ugodite jedno drugom.

Vreme je da povratite strasti koje ste negde na putu izgubili. Evo šta sve treba da uradite.

Budite malo tajnoviti

Kada izlazite zajedno u grad, mogli biste malo da se poigrate i da zabranite partneru ili partnerki da vam ulazi u sobu dok ne budete potpuno spremni. Tada izađite potpuno seksi skockani. Tako ćete se vratiti u vreme s početka veze kada ste jedno drugo doterani čekali na ulici sa osmehom.

Priredite iznenađenje

Mogli biste vašu svakodnevicu malo da prodrmate tako što ćete voljenom biću prirediti neko iznenađenje. Smislite nešto kreativno i porukom najavite da ih čeka nešto posebno. Tako će imati vremena za iščekivanje, a nestrpljivost će celu stvar učiniti zanimljivijom.



Budite nežni

Nikada nemojte da zanemarujete dodire. Poljubite jedno drugo sočno na dolasku i odlasku, pribijte se u zagrljaj dok zajedno leškarite na kauču, mazite se dok sedite za stolom i svakog dana obasipajte malim znakovima ljubavi.

Recite šta želite

Spomenite kako se sećate lepih večeri koje ste proveli zajedno, a ne bi škodilo ni da kažete kako bi bilo lepo da ceo dan provedete zajedno u krevetu. Ne morate to nužno i da ostvarite, već je dovoljno što ćete suptilno dati do znanja koliko ste željni uživanja udvoje, baš kao što ste to radili i ranije.

IZVOR


Bosankaaa
14.05.2013
604
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti