Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 10

Ronaldo het-trikom protiv Sevilje poslao jasnu poruku Junajtedu, Isko heroj Malage!
U prvoj utakmici 23. kola Primere Majorka i Osasuna su podelile plen rezultatom 1:1, dok je Valensija srušila Seltu u Vigu golom Nelsona Valdeza. Kristijano Ronaldo je bio izuzetno raspoložen i ostvario je het-trik u pobedi Reala nad Seviljom od 4:1, dok je Isko sa dva gola doneo trijumf Malagi na gostovanju Levanteu.

Real je u prošlom kolu neočekivano poražen od Granade, pa je sav bes iskalio pred svojim navijačima nad nedužnom Seviljom, a prednjačio je Kristijano Ronaldo.

Karim Benzema je na asistenciju Portugalca u 18. minutu nekako ugurao loptu u mrežu i najavio trijumf "kraljevića". Onda je na scenu stupio Ronaldo - prvo je u 26. minutu poslao projektil iz levice sa distance, a u nastavku kompletirao het-trik.

Odmah po povratku sa odmora je kaznio kiks u odbrani protivnika, da bi na isteku sat vremena igre povukao kontru i posle duplog pasa sa Iguainom lako povisio na 4:0 i najavio da u odličnoj formi čeka osminu finala Lige šampiona i duel sa bivšim klubom, Mančester junajtedom u sredu.

Nakon toga je Iguain zaradio isključenje zbog neopreznog starta, a brojčana ravnoteža je uspostavljena u 80. minutu kada je crveni karton zaradio Maduro.

Do kraja je Manu uspeo da savlada bivšeg saigrača Dijega Lopeza i ublažio poraz Sevilje, na čijoj klupi je bio Miroslav Stevanović, ali nije dobio priliku.

Selta je bila na pragu osvajanja važnog boda protiv jakog rivala, ali je Valensija imala junaka u liku Nelsona Valdeza.

Iskusni napadač je pretekao poslednji sudijin zvižduk i u 92. minutu zatresao mrežu domaćina za muk u Vigu, odnosno tri boda "slepih miševa". Valensija je mogla da ostane na četvrtom mestu, da je Malaga izgubila u gostima od Levantea.

To se nije dogodilo, već je ekipa iz Andaluzije slavila sa 2:1 zahvaljujući dvostrukom strelcu Isku.

Okršaj ekipa pred kojima je borba za opstanak protekao je mirno u prvom poluvremenu, da bi golovi došli u drugom delu. Lolo je u 77. minutu doveo Osasunu u vođstvo i taman se činilo da će sva tri boda otići u Pamplonu, kada je Žeromel pretekao poslednji sudijin zvižduk i doneo bod Majorki.

Još jedan duel timova kojima preti selidba u Segundu odigran je u La Korunji, a Riazor je rastužila Granada pošto je trijumfovala sa ubedljivih 3:0 i zakucala Deportivo za dno tabele.

IZVOR


Nikolakuzzz
10.02.2013
437
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti