Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 14

Rusi sjajni: Zenit naplatio velike promašaje Suareza, preokret Anžija protiv Hanovera
Četvrtak, fudbalski dan rezervisan za Ligu Evrope, počeo je sjajnim partijama ruskih ekipa: Liverpul je pao u Sankt Peterburgu, izgubivši od Zenita sa 2:0, a Anži je savladao Hanover sa 3:1.

Liverpul je Rusiju stigao sa namerom da protiv Zenita izvuče bar remi, a posle batina koje su dobili njegovi navijači pred utakmicu, kada je grupa od 40-ak huligana napala pristalice "crvenih" u jednom kafiću, gde na sreću nije bilo teže povređenih, ni igrači trenera Brendana Rodžersa nisu se lepo proveli. Sve bi, međutim, bilo drugačije da Luis Suarez nije prokockao dve kolosalne prilike.

Prvu je propustio u desetom minutu, prejako gurnuvši sebi loptu nakon što je već prevario golmana, a drugu krajem poluvremena. Tada je sa samo četiri metra, iako potpuno sam, probao da dovede Liverpul u vođstvo na atraktivan način: loptu je poslao petom, i to pokraj stative, iako je imao i daleko lakša rešenja.



Kazna je stigla u nastavku. Zenit, koji je u prvom poluvremenu preko Hulka uzdrmao stativu suparničkog gola, baš preko Hulka je i poveo. Igrao se 70. minut kada je projektil ovog sjajnog pojačanja iz Porta oseo u gornjem uglu gola "crvenih", koji su samo dva minuta kasnije ponovo poklekli. Potpuni raspad sistema u odbrani omogućio je Anjukovu da uposli samog Sergeja Semaka, kome na daljoj stativi nije bilo teško da verovatno na najlakši način u svojoj karijeri postane strelac.

Anži je dozvolio Hanoveru da se ponada, jer je Bundesligaš uspeo da povede u 22. minutu preko Huštija, ali je Eto već do predaha poravnao rezultat, da bi u nastavku ekipa iz Mahačkale stigla do ubedljive pobede jer su golove dali i Ahmedov i Busufa. Anži je pritom mogao i do ubedljivijeg trijumfa, da je Eto u 58. minutu iskoristio jedanaesterac.

IZVOR


Nikolakuzzz
14.02.2013
405
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti