Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 12

Sav svoj imetak ostavio dvojici omiljenih glumaca koje nikada nije upoznao
Rej Falk iz Linkolna u američkoj saveznoj državi Ilinois, koji je preminuo prošlog leta u 72. godini, ostavio je sav svoj imetak dvojici glumaca koje nikada nije upoznao. Na imanju površine 64 hektara, koje je nasledio od oca, živeo je usamljeničkim životom.


Međutim, godinama se divio glumcima Kevinu Brofiju i Piteru Bartonu. Mada nikada nije imao priliku da ih upozna, ostavio im je svoje imanje. Kada ono bude prodato, obojica će dobiti po oko pola miliona dolara.

Advokat Donald Bili, koji je Falku 1998. godine pomogao da sastavi testament, kaže da ga posle toga više nikada nije video.

“Rekao mi je samo da su mu prijatelji”, kaže Bili, koji je, međutim, tek sada saznao da njegov klijent nikada nije upoznao glumce.

Barton je poznat po ulozi dr Skota Grejndžera u TV sapunici “Mladi i neoubuzdani”, koja je prikazivana od 1987. do 1993, dok je Brofi glumio u seriji o dečaku koga su odgajili vukovi ”Lukan”, iz 1977. godine. Kako navodi “Stejt džornal redžister”, zidovi kuće Reja Valka oblepljeni su posterima junaka ove serije.

Advokat Bili trenutno nadgleda prodaju Falkovog imanja, čija je vrednost procenjena na 1.054.000 dolara. Falk, osim toga, ima oko 230.000 dolara u gotovini i CD-ovima.

Posle Falkove smrti, Brofi i Barton, koji su prijatelji i glumili su zajedno, obavešteni su o nasledstvu. Barton je posetio advokata Bilija u Linkolnu da bi se uverio da je pismo verodostojno.

- Nije mogao da veruje -kaže Bili.

Osim poljoprivrednog imanja i zabrana, na imanju se nalazi i kuća, sa vodovodnim instalacijama, ali bez tekuće vode. Samo mali deo Falkovog nasledstva pripao je i udruženju za zaštitu životinja U Čikagu. Prema rečima portparolke ove organizacije, udruženju je ostavio 5.000 dolara.

- Ovo je jedan od najčudnijih slučajeva s kojima sam se susreo u karijeri koja traje više od 30 godina - kaže advokat Bili.

IZVOR


Nikolakuzzz
12.02.2013
445
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti