Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Januar » 22

Saveti za stidljive
Znate li zašto neki muškarci u svakoj ženi uspevaju da probude divlju, avanturističku i strastvenu stranu, i to s lakoćom? Ako je vaša dugogodišnja partnerka seksualno rezervisana ili jednostavno nema nimalo avanturističkog duha, verovatno ste se pitali zašto...
 
Međutim ne treba da se osećate neuspešno ako iz partnerke ne uspevate da izvučete seksi stranu. Postoje neke jednostavne tehnike koje vam mogu pomoći da se stidljiva partnerka pretvori u opušteniju, samopouzdaniju i divlju ženu, tako bar tvrde stručnjaci.
 
Prestanite da budete tako fini
Ima nešto u "lošim" momcima što strahovito privlači žene. Opšte je poznato da na takve jednostavno padaju, pa uz njih i same postaju nestašne, pogotovo u krevetu. To ne znači da treba da postanete nasilnik ili neodgovorna osoba koja ima svakojake prohteve. Ali trebalo biste da znate da iz nje nikad nećete izvući onu seksi stranu ako ste joj samo najbolji prijatelj ili osoba kojoj se poverava. Ovakvi odnosi u vezi mogu samo pogoršati stvar. Naučite da budite i njen ljubavnik.
 
Radite na svojoj seksualnoj stidljivosti, a ne njenoj
Partnerka će se uskladiti s vama i time koliko ste opušteni za vreme seksa. Drugim rečima, ako se osećate nesigurno zbog svoje seksualnosti ili seksualne sposobnosti, velike su šanse da će se i ona osećati tako. Kao rezultat toga, ona će u vašoj blizini imati još veću potrebu da suzbije sopstvenu seksualnu želju. Međutim ako ste sigurni u sebe i tako se osećate za vreme seksa, te znate što radite, ona će se uskladiti s vašom pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Osećaće se opuštenije i biće spremna na avanture i eksperimentisanje kad je seks u pitanju.
 
Ona je vaš odraz
Uvek imajte na umu to da ako ona oseti vašu nervozu i nesigurnost, biće još stidljivija i ukočenija. Postoji mogućnost da čak počne da se stidi svoje seksualnosti. Ako muškarac zna šta radi i zna partnerki da pruži zadovoljstvo, ona će se osećati opuštenije i njena će stidljivost s vremenom nestati, a divlja strast 


IZVOR


Dragan
22.01.2013
607
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti