Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 24

Savršene seks poze za prolećne dane (FOTO)
Najbolji trik za oživljavanje usnulog seksualnog života? Unesite malo promene...
Priroda se polako budi, a vreme je da se i vi trgnete iz zimskog sna i malo žešće bacite na akciju!

A koji je najbolji način da ponovo probudite strasti i začinite svoj seksualni život? Nove i zanimljive poze, ili pak stare koje ste izbacili iz redovne rutine i zaboravili na njih. Ovog puta smo odabrali šest poza različitih stepena težine – ali sve su odlične za postizanje orgazma i zabavu u krevetu!

1. KO JE KRALJ?
Ovu pozu većina žena obožava, u stvari ne znamo nijednu koja je ne voli – jer je upravo ovo ona poza u kojoj G-tačka dobija svu pažnju koja joj je potrebna!



Lezite na leđa, kolena privucite grudima. On neka klekne ispred vas, stopala oslonite na njegove grudi. Ako želite da dublje uđe u vas uhvatite ga za bedra i povucite bliže sebi (preporučujemo da to učinite!). Želite li jače nadraživanje G-tačke – neka vam dragi pritisne kolena prema dole dok ulazi u vas.

2. LEŽALJKA
U ovoj pozi sve se vrti oko penetracije.



On neka sedne na krevet i osloni se otpozadi na ruke, noge su mu ispružene. Vi lezite na leđa i stavite svoje potkolenice (ili zglobove u zavisnosti od njegove visine) na njegova ramena. Za dublju penetraciju ispod kukova stavite jastuk. Tako i vi možete kontrolisati dubinu i brzinu penetracije dok se pomerate gore – dole.

3. DELFIN
Ova poza zahteva malo fleksibilnosti i ritma, ali jednom kad to savladate–obožavaćete je!



Lezite na leđa, sa savijenim kolenima i stopalima na krevetu, te podignite guzu (kao da radite vežbe za zatezanje zadnjice). On neka klekne, uhvati vas za zadnjicu i podigne u vis, dok se vi onda oslanjate na ramena. Ova poza je savršena za dugotrajni, senzualni seks – jer nežno masira vašu G-tačku i vaginalni "zid"

4. NIRVANA
Ovo je malo zanimljivija verzija omiljene misionarske poze. Ova poza će mu omogućiti da vas obgrli nogama i čvrsto stisne – zbog čega će vaša vagina biti uža, a užitak za oboje još veći.



Treba li opisivati uopšte ovu pozu? Sve je jasno – kao i misionarska, samo što su ovde njegove noge sa spoljašnje strane, a vaše s unutrašnje, skupljene.

5. SFINGA
Za ovu pozu lezite na stomak i oslonite se na podlaktice. Jedna noga vam je ispružena, a druga savijena u stranu. Vaš partner neka legne na vas, oslanjajući se na ruke i penetrira u vas otpozadi.



Pritisak njegovog tela na vašu karlicu doneće vam nove osećaje zadovoljstva, a njemu pak pružiti da dublje uđe u vas nego li u običnoj "doggy" pozi.

6. NIŠTA DRUGO NEGO SISARI
Poza je dobila naziv po pesmi "The Bad Touch" grupe Bloodhound gang (znate ono " You and me baby ain't nothin' but mammals...), ali bez obzira na to šta mislite o toj pesmi, ovo nije obična kučeća poza.



Dakle, zauzmite standardnu doggy pozu i dok ste na sve četiri – ovog puta se spustite na podlaktice, izvijte leđa prema dole i zaista se odgurnite unazad na njega dok on ulazi u vas otpozadi. Dodatni bonus u ovoj pozi je što on još lakše može doseći do vaših grudi ili klitorisa, piše Žena.

IZVOR


-Dzeri-
24.03.2013
1526
glasova: 5





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti