Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 24

Sedam najpopularnijih trendova za manikir ove godine
Poslednjih sezona lakovi za nokte u najrazličitijim nijansama apsolutni su must have i igraju jednu simpatičnu, i ne tako nebitnu ulogu u stilu. U predstojećim danima biće jedan od osnovnih i najvažnijih “aksesoara”, a pravo sa svetskih modnih pista mi vam donosimo listu sedam najpoželjnijih trendova u svetu manikira!

Neutralni lakovi (različite nijanse boje kože)

Zato što su oni uvek u modi. Jednostavno, otmeno, prefinjeno, klasično, uklopivo uz sve.



Metalik nijanse

Jedan od najvećih trendova sezone – metalik boje i materijali, svoje mesto pronašao je i na noktima. Metalik boje pripadaju neutralnim bojama, jer se nijanse srebrne i zlatne uklapaju gotovo uz sve, a deluju veoma efektno i moćno. Isprobajte, nećete zažaliti!



Pliš na noktima

Ako ćemo verovati trendovima, nokti “obučeni u pliš” ove godine uzeće maha. Sofisticirano i neobično, za devojke koje hoće da se razlikuju. Efekat pliša na noktima dobija se veoma jednostavno: nokat premažite željenom bojom, a potom umočite u duguljaste šljokice. Višak šljokica oko nokta odstranite štapićem za uši.



Boje tropskog voća

Mada dizajneri tvrde da će ove sezone nešto tamniji i suptilniji tonovi vladati svetom mode. Dior je u orbitu lansirao i tri prelepe letnje nijanse u bojama tropskog voća. Svojih pet minuta dobile su boje kivija, manga i lubenice, a mi jedva čekamo sunčane zrake da ih prošetamo.



Sve nijanse zelene

U modnim vodama sugeriše se da je zelena boja koja će obeležiti 2013. godinu, u svim njenim nijansama – od smaragdnozelene do prelepe mint boje. Pa, pustite mašti na volju i poigrajte se zelenom i na noktima. Otkačeno, a opet tako trendi, neodoljivo i idealno za prolećne dane!



Crni lak

Predivno deluje na kratkim noktima, a probajte da ga nosite uz odeću krem ili bele boje i efektan srebrni ili zlatni prsten. Stidljivo se promalja još jedna zanimljiva boja na noktima – siva, pa ako je crna previše “ekstremna” varijanta, eto alternativnog rešenja.



Boje dragog kamenja

Veliki trend biće i boje dragulja, tačnije tamne nijanse ljubičaste, crvene, plave i žute. Nokti u bojama dragog kamenja najbolje će izgledati kao “dodatak” jednostavnim odevnim kombinacijama u svedenim bojama, poput crne, sive i bež. Moćno, “luksuzno” i interesantno.



IZVOR


Barca1899
24.02.2013
1808
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti