Magazin

Početna » Magazin » 2014 » August » 20

SEKSI SRPSKA POLITIČARKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET: Hoću da budem premijer, idol mi je Margaret Tačer (FOTO)
Prelepa srpska šampionka u fitnesu, studentkinja medicine i članica Socijalističke partije Srbije otvoreno za Telegraf govori o tome šta bi želela da bude, šta je spas za srpski sport, koliko ceni Dačića i Vučića i o rezultatima rada Vlade Srbije

Srpska i balkanska fitnes šampionka i članica SPS-a Maja Pavlović (23) ne oduševljava samo izgledom i svojim sportskim rezultatima, ona je i uspešna studentkinja medicine na fakultetu u Kragujevcu, a njena politička karijera iz dana u dan je sve veća. Ova nova uzdanica Socijalističke partije Srbije u intervjuu za Telegraf.rs kaže da bi volela da bude jednog dana premijer Srbije i da joj je uzor Margaret Tačer.

Skrenula si na sebe pažnju svojim izgledom i uspehom u sporu, ali je mnogima zapalo za oko to da si politički aktivna, otkud Maja u političkim vodama i SPS-u?

- Meni se politika jednostavno desila. Nisam planirala da se bavim time, ali potreba da u nečemu učestvujem i želja da nešto promenim, uticala je da se aktivnije politički angažujem. SPS ima program koji najviše odgovara nekim mojim stavovima kada je politika u pitanju. To je jedini razlog ovakvog mog izbora.



Šta bi konkretno volela da promeniš u Srbiji, pa si se aktivno uključila u politiku?

- Volela bih da Srbiju vidim kao modernu demokratsku i bogatu zemlju koju poštuju u svetu i sve što budem radila radiću u tom cilju!

Na prvi pogled, Maja osim što pleni svojom pojavom ona ostavlja bez daha i svojim razmišljanjem i izražavanjem, a na pitanje Telegrafa da li je tačno da se u SPS-u stranačke kolege oslovljavaju sa “drugovi i drugarice” ona odgovara:

- To se dogodi samo ponekad i u šali.



Kako ocenjuješ prvih sto dana rada Vlade Srbije?

- 100 dana Vlade obeležile su poplave, jako teška spoljno politička i ekonomska situacija i još mnogo drugih stvari koje su otežavale rad Vučićevog kabineta…ipak uspeli su da mnoga od datih obećanja ispune, a sigurno je da na svim poljima uporno rade i to treba ceniti. Drugi to čak vide bolje nego mi političari.

Uspešan si sportista, a uz to i političar, da li misliš da je privatizacija srpskog sporta najbolje rešenje za naše klubove?

- Samo privatizacija, ali prava i poštena po najpovoljnijem modelu može dati rezultate. Privatizacija sporta je jedino rešenje za naše klubove.



Kakvo je tvoje mišljenje o premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i onome što radi?

- Veoma ga poštujem i mislim da je iskren u svojim namerama.

Sarađivala si sa Ivicom Dacicem, kakav je lider SPS-a za saradnju?

- Ivica Dačić je dobar čovek, iskusan političar i veoma je dobar za saradnju, bilo mi je drago i prijatno da radim sa takvim čovekom, ali moram da kažem da neki to što je on toliko dobar čak i zloupotrebljavaju.



Da li misliš da su dame dovoljno zastupljene u srpskoj politici i na važnim funkcijama?

- Ja, iako sam pripadnica lepšeg pola smatram da žene treba da se nametnu svojim profesionalnim kvalitetima a ne da se zaklanjaju iza bilo kakvih procenata i ključeva. Definitivno bi moglo da bude više žena u politici.

Kada bi morala da izabereš najvećeg šarmera na srpskoj političkoj sceni ko bi to bio?

- To pitanje mi je više puta postavljeno, a ja ću sada odgovoriti da je Srbija puna šarmantnih muškaraca i žena pa su takvi i političari.

Maja Pavlović kaže da ne želi da se ponavlja i podseća da je ranije u razgovoru za naš portal rekla da je političar kome se divi Ivica Dačić – lider njene stranke!

Ova zavodljiva studentkinja medicine i sportska šampionka kaže da to što tako dobro izgleda ne plaši njene kolege – političare da joj prilaze i pozovu na piće i dodaje da bi pored partijskih kolega, rado popila kafu i razmenila mišljenje i sa kolegama iz koalicije.



Koji je tvoj krajnji cilj bavljenja politikom – šta bi volela da budeš, jednog dana i ko ti je uzor?

- Volela bih, kada se već bavim politikom da jednog dana budem i prva žena premijer u Srbiji. Ideološki nismo istomišljenice, ali Margaret Tačer je žena kojoj se zaista divim. Kod nas, uvek spomenem Slavicu Đukić Dejanović.

Kako uspevaš da budeš uspesan sportista, student i političar – otkrij nam tajnu?

- Nećete mi verovati ali to što ste naveli radim po ceo dan svaki dan i u tome je jedina tajna. Znači ljubav, predanost i rad….

IZVOR


Unique
21.08.2014
1802
glasova: 4





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti