Magazin

Početna » Magazin » 2011 » Oktobar » 5

Šminka u novogodišnjoj noći!

Novogodišnja noć je pred nama. A u jednoj od najsvečanijih noći u godini svi želimo da izgledamo najlepše.

Zato pustite mašti na volju, poigrajte se stilovima i bojama, i pri tom ne zaboravite

da vaš mejkap uskladite sa odabranom odevnom kombinacijom za posebnu noć.

Danas na tržištu postoji šminka s kojom mogu da se naprave čuda!

Gold puder

Zlatni tečni puder idealan je za vaš izgled u novogodišnjoj noći. Na licu ostavlja zlatkasti odsjaj, a koži daje posebnu svežinu. Preko njega nanesite gold puder u prahu.

Svetlucavi kapci

Senke svetlucavih nijansi za kapke su neophodne. Vodite, međutim, računa da ne preterate, da vam se ne bi desilo da ličite na novogodišnju jelku. Ako ne volite sjajne senke, ili mislite da vam ne stoje, možete staviti i mat senke, a na jagodice stavite rumenilo sa blagim sedefom.

Ajlajner u boji senke

Senke sličnih nijansi idealna su kombinacija sa zlatnim ili srebrnim ajlajnerom, i upotpuniće vaš svečani izgled.

Ruž tokom cele noći

Ako ste na oči naneli jače senke, karmin bi trebalo da bude u nežnoj boji mesa. Preko njega stavite blagi sjaj, ali tek pošto nanesete malo pudera u prahu, da bi ruž stajao cele noći. Za trajnost ruža evo još jednog saveta: olovku, koja je iste nijanse kao karmin, nanesite na celu površinu usana, a ne samo na ivice. Ako ste se odlučili za blaže šminkanje očiju, jači karmin sa dijamantskim odsjajem, bio bi pun pogodak.

I, naravno, ne zaboravite dobro raspoloženje!

GLAMUR U 3 KORAKA

Evo i nekoliko predloga za glamurozan izgled.

1. korak: Na kapak prvo nanesite svetlucavu, malo tamniju senku. U trendu su ljubičasta i zelena, a siva je večna. Zatim crnom senkom osenčite spoljni ugao oka ka sredini, prateći prirodni luk kapka. Za markantan izgled oka senčite ivicu i donjeg i gornjeg kapka. Tik uz trepavice izvucite tanku liniju crnim krejonom.

2. korak: Pored crnog krejona koji ste izvukli ispod trepavica, povucite blagu crtu senkom u boji koju ste već stavili na kapak. Idealni za veče su krejoni metalik boje koji naglašavaju sjaj očiju. Stavite maskaru u dva sloja da bi trepavice dobile volumen.

3. korak: Rumenilo blago stavite na jagodice, koristite boje koje daju svežinu licu. Ako imate dilemu oko boje rumenila – sa bojom breskve nećete nikada pogrešiti.

Usne oivičite olovkom, stavite svetliji ruž i preko njega sjaj za usne. Olovka je u boji usana, a ne ruža. Obratite pažnju: ako su oči markantno našminkane, usne šminkajte što prirodnije. U suprotonom – izgledaćete previše napadno.

ATRAKTIVNI NOKTI

Za savršen novogodišnji izgled, veoma je važno i da istaknete nokte. Da biste privukli pažnju, osim toga što treba da budu negovani i lepo oblikovani, bitno je i da ih istaknete bojama koje idu uz svečani look. Zato birajte lakove u svetlucavim i sedefastim tonovima. Ako ste se opredelili za neku mat nijansu, možete samo na vrhove noktiju da stavite malo štrasa ili po jedan cirkončić. Ove sezone u trendu su upadljive i fluorescentne boje u stilu osamdesetih, koje još više mogu da istaknu vaš izgled. Hit su i trodimenzionalni nokti, koji se dobijaju tako što se između dva sloja gela stavljaju razni oblici, a vaš izbor mogu da budu praznični motivi.



Dorja
05.10.2011
623
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti