Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Oktobar » 12

Spasilac Cristiano Ronaldo: Dirljivo pismo ''urodilo plodom''
Planetarna fudbalska zvezda Cristiano Ronaldo napisao je pismo floridskom Tužilaštvu sa namerom da povuče optužbe protiv mladog navijača koji je uletio teren i zagrlio Portugalca.

Molba 28-godišnjeg fudbalera je bila delimično učinkovita budući da je optužba za remećenje javnog reda povućena pa je tako Ronald Gioka sada optužen samo za upadanje u privatni posjed.

Mladić je proveo jednu noć u zatvoru, ali bi vrlo lahko mogao izgubiti status međunarodnog studenta ukoliko Tužilaštvo ne odustane i od preostale optužnice.

S namjerom da pomogne Gioku populani CR7 je napisao pismo čiji sadržaj možete pročitati ispod. Pismo je bilo učinkovito budući da naivni navijač neće završiti u zatvoru.

"Zovem se Cristiano Ronaldo i igram u Real Madridu sa kojim sam igrao u Majamiju kada je jedan navijač, student imena Ronald Gioka uletio na teren. Zagrlili smo se i popričali posle čega je došlo osiguranje i odvelo ga. Niti je bio agresivan niti niti nasilan, NIKAKO. Uopšte nije pružao otopor dok su ga odvodili.

Razumijem da je pogrešio, priznao je da je napravio grešku i razumijem važnost sigurnosti, ali on je momak od 20 godina odrastao bez oca i samohranom majkom. Studira na prestižnom Univerzitetu na Floridi, ali bojim se da bi mogao imati problema sa svojim Imigracionim centrom ukoliko optužbe ne budu povućene zato vas odgovorno molim da pažljivo razmotrite šta se tačno dogodilo.

Ne želim da rizikuje eventualne kazne radi svoje naivnosti jer su mi također rekli da ima blistavu budućnost kao student. Na raspolaganju sam za bilo kakva daljnja razjašnjenja. S poštovanjem, Cristiano Ronaldo.
"

IZVOR


Ammir
12.10.2013
1103
glasova: 4





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti