Magazin

Početna » Magazin » 2014 » Jun » 10

STIŽE NOVA GENERACIJA KONDOMA: Meki, lagani i prijatni poput ljudske kože! (VIDEO)
Mnogi muškarci ne podnose prezervative, a i pojedine žene žale se da im oni umanjuju seksualno zadovoljstvo. U budućnosti to više neće biti problem

Kondomi koji se u današnje vreme nalaze u prodaji najčešće su napravljeni od lateksa, materijala na koji su mnogi ljudi oba pola alergični i koji nije baš prijatan za finu i nežnu sluzokožu penisa i vagine. Zato, nije ni čudo što mnogi odbijaju da ih koriste.

Međutim, nova generacija prezervativa mogla bi da promeni svet! Istraživački tim s Volongong univerziteta trenutno radi na specijalnim kondomima napravljenim od takozvanih “teških hidrogelova”, biomaterijala sličnih onima koji se koriste u proizvodnji kontaktnih sočiva.Naučnici tvrde da će novi kondomi ne samo štititi od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, već će seks sa njima postati jedno zaista prijatno i fantastično iskustvo! Stvar je u tome što je ovaj materijal vlažan, mek i ima moć auto-lubrikacije, a po svojoj strukturi je sličan ljudskom tkivu, pa će korisnicima omogućiti da imaju nesmanjenu osetljivost tokom vođenja ljubavi.Takođe, hidrogelovi su potpuno providni, pa samim tim i prijatni na oko. Takođe ovi kondomu su biorazgradivi, pa neće predstavljati nikakvu opasnost za životnu sredinu, što nije slučaj sa kondomima od lateksa.Ovaj projekat redovnim stipendijama finansira “Bil i Melinda Gejts” fondacija, koja za cilj ima borbu protiv HIV-a, a ako se pokaže uspešnim, slavni milijarder će im donirati milion američkih dolara da započnu komercijalnu proizvodnju kondoma koji će spasiti čovečanstvo od ove opake bolesti.

IZVOR


Bosankaaa
10.06.2014
2267
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Vasa konekcija speedtest.net
MolderFBI u Internet konekcije i klijenti