Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Novembar » 13

Stvari preko kojih žene nikad ne bi trebalo olako da pređu!
Sitnice ga odaju: Ako stalno skriva mobilni ili ako vas ni posle nekoliko meseci nije upoznao sa porodicom, vreme je da se zapitate da li je on pravi čovek za vas

Otvorite četvore oči da se kasnije ne biste kajali!

Na početku veze partneru još i možete progledati kroz prste, ali nakon nekoliko meseci veze, kad ona postane ozbiljnija, sve već treba da „legne“ na svoje mesto. Jer ako temelji nisu dobro postavljeni, teško da će se stvar kasnije popraviti...

Upravo zato vam donosimo nekoliko loših muških postupaka preko kojih nikako ne bi trebalo da pređete i koje što pre treba dovesti u red.

Krije mobilni kao zmija noge

Nebrojeno puta ostavljamo mobilni telefon nezaključan ispred osobe s kojom smo u vezi. Ali ako ga partner stalno zaključava, sklanja od vašeg pogleda i svaki put nosi u kupatilo, velike su šanse da nešto krije od vas.



Nije vas upoznao ni sa kim iz porodice

Kad prođu početničke nesigurnosti i kad veza procveta, on bi trebalo da oseti potrebu da vas još više uključi u svoj život. To svakako uključuje i upoznavanje njegove mame, oca, sestre, brata... Ako je prošlo šest meseci, a vi nikoga od njih niste videli, zaslužujete da čujete razlog zašto se to nije desilo.

Prema vama se ponaša kao kreten

Sigurno ste imali iskustvo s prijateljicom koja je u vezi s nekim za koga svi osim nje vide da je potpuni kreten. Možda ste vi sad ta devojka, ali vam je zaljubljenost pomutila sposobnost rasuđivanja, pa to ne primećujete. Zato verujte svojoj intuiciji i prestanite da smišljate izgovore za njegove loše postupke. Zaslužujete bolje!

Mama je njegova kraljica

Nema ništa loše u tome da voli i poštuje svoju majku, štaviše, to je veliki plus. Problem nastaje kad ona počne da se meša u svaki aspekt vaše veze, a on joj to dozvoljava. Zapamtite, kad ste vas svoje u pitanju, jedini ženski glas koji bi trebalo da sluša jeste vaš!



Ne trudi se oko vaše porodice

Kada je u društvu vaše porodice, izgleda kao da umire od dosade, a sinu vaše sestre mesecima ne može da zapamti ime. Kad ga pozovete na venčanje sestričine, pita vas: „Zar baš moramo da idemo?“ Pa mora, jer je vreme da odraste!

Ne trudi se u krevetu

Ako mu jasno dajete do znanja šta želite i stalno udovoljavate njegovim željama, a on i dalje ima svoju sebičnu desetominutnu rutinu, vreme je za ozbiljan razgovor.

Često se druži s bivšom

Ponekad se isplati poslušati intuiciju koja vam govori da nešto baš i nije kako treba. Naročito ako često odlazi na piće s bivšom ili ako mu ona često lajkuje statuse na Fejsbuku ili šalje SMS. Šta god da je u pitanju, nemojte je pretvoriti u neprijatelja broj jedan, nego problemu pristupite zrelo i mudro!



Igra se s vama vruće-hladno

Na samom početku, još dok ste u fazi zavođenja i ispitivanja terena, pokoja igrica je dozvoljena i simpatična. Ali kad steknete „titulu“ devojke, sve igre treba da se završe. Više ne sme da bude nedoumica i pitanja da li mu se sviđate, ne sme da prođe ceo dan da vam se ne javi ni pozivom ni porukom, ili da kaže da ima planove, a da vam ne objasni o čemu je zapravo reč.

Nema vremena za vas

Ako već treću subotu zaredom provodi s prijateljima, a ne s vama, vreme je da razmisli o svojim prioritetima. Nemojte se zadovoljiti time da budete poslednji na njegovoj listi.Nikad!

Stalno laže

Sitne laži izrečene da vas ne bi povredio mogu se progledati kroz prste. Ali da laže gde je bio, šta oseća prema vama, ili bilo šta zbog čega se osećate loše i manje vredni potpuno je druga stvar. Muškarac koji nema šta da krije neće vas lagati. Tačka.

IZVOR


Bosankaaa
13.11.2013
958
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti