Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Mart » 29

Sve što ne znaš o ženskim grudima
Od momenta kad zakmečiš na rođenju, pa do pozne starosti, dok ti Alchajmer ne izjede mozak, ženske grudi u tvom životu igraju veliku ulogu. Na razne načine. I imaš milion pitanja, a često te je blam da pitaš.

Bilo da ti od njih zavisi život i pravilan razvoj u jednom ili pravilan seksualni razvoj u drugom delu života, važnost sisa se ne može poreći.

Život bi bez njihovog prisustva bio kudikamo siromašniji i manje zaobljen. A život treba da bude lepo zaobljen, da bi se glatko kotrljao.



Osetljivost grudi

Ženske grudi su jako osetljive, naročito neposredno posle seksa, pošto je isti u njih doveo pojačan protok krvi. Zato ih nemoj previše drndati nakon upravo okončanog seksa jer devojci to neće biti prijatno. Seti se samo koliko je tvoj penis osetljiv posle svršavanja i koliko mu je potreban odmor.Isti je slučaj i sa sisama. Potreban im je oporavak da bi ponovo bile spremne za igru.



Veličina

Grudi su kao otisci prstiju. Kao što ne postoje identični otisci, tako ne postoji ni isti par sisa na planeti. Sve su različitih veličina, oblika, boje, veličine bradavica i areola i čine jedno bogatstvo vrednije od svih fosilnih goriva io bradivih površina zajedno.
Veličina areola i bradavica zavisi od veličine grudi, ali su u sve to umešani i drugi faktori poput godina, ishrane, trudnoće, menstrualnih ciklusa i brojnih drugih stvari koje te suštinski ne zanimaju mnogo. Bitno je samo da znaš da su sve različite i da je nezahvalno pričati čak i o nekoj prosečnoj veličini grudi.



Naopake bradavice
Znaš ono kad neko ima rupu na mestu pupka a neko drugi ima pupak izbačen napolje? Ista situacija može se desiti i sa bradavicama (ne toliko često, doduše) i to je normalno, ma koliko ti možda čudno izgledalo. Ova pojava nema nikakvog uticaja na stimulaciju. Ove bradavice su samo malo stidljivije ali “rade pos’o” jednako dobro kao i one regularne.



Težina

Često čujemo neke priče o prosečnoj težini grudi, ali tu nema nikakvih pravila jer težina zavisi od veličine grudi. Najteže grudi teške su 24 kilograma, ali sumnjamo da je to nešto za čim žudiš. Ukoliko baš insistiraš na prosečnoj težini, neki naučnici su proračunali da je prosečna težina grudi negde oko 700 grama, dok je prosečna veličina brushlatera između B i C.



Velike protiv malih

Zanimljivo je pitanje da li su muškarci biološki predisponirani da jurišaju na veće sise, radije nego na manje. Tu ima neke istine, ali to nije odlučujući faktor. Muškarci su predisponirani da jurišaju na grudi generalno, ne samo na velike komade. Pritom su više usmereni na to da procenjuju celu figuru i kako se elementi u nju uklapaju, a grudi su samo jedan deo celine. Ipak, ne može se poreći da su one jedan vrlo važan deo na koji u značajnoj meri “trzamo”.



Gruba igra

Neke žene vole da im muškarac jako stiska i šamara grudi ili im uvrće bradavice, ali se osetljivost ovog dela tela razlikuje od osobe do osobe. Kao što je tolerancija na bol različita kod različitih ljudi, tako je i zadovoljstvo vrlo individualna kategorija. Zato nemoj navaliti k’o svinja pre nego što se konsultuješ sa svojom partnerkom. Takođe, ista žena može jednog dana biti raspoložena za grubu igru, a već sledećeg zahtevati nežnost. Da, zbunjujuće je sve to, ali nam je priroda zato podarila moć komunikacije, da rešavamo ovakve tekuće probleme.



Orgazam grudi

Jedan mali procenat žena može doživeti orgazam samo stimulacijom grudi. Ovo je trenutno velika nepoznanica i naučnici pokušavaju da proniknu u anatomiju ovog tipa zadovoljstva.Očigledno je da između stimulacije bradavica i oblasti mozga u koje pristižu signali iz vagine – postoji veza. Ako naiđeš na neku ovakvu ženku, bar ti neće biti teško da je zadovoljiš.



Opuštene grudi

Pitao si se da li se grudi opuštaju zbog dojenja i ostalih materinskih stvari? Da. To je normalno, ma koliko ti se ta informacija ne sviđala, a predstavlja miks različitih faktora. Čak i kada nije u pitanju dojenje, grudi se mogu opustiti zbog godina, hormona ili genetike.



Implanti

Da li žene izgube osećaj kada ugrade silikone u grudi? Dešava se i to ponekad. Operacija može da uzrokuje oštećenje nerava, koje dovodi do gubitka osećaja u grudima. Drugim rečima, stiskaj koliko ‘oćeš, ona i dalje drži čas! Naravno, oporavak u ovakvim slučajevima uglavnom dođe, a često veće pitanje bude da li se tebi sviđao sećaj prilikom dodira.



Leva vs. desna

Od komada dva, koliko ti je na raspolaganju, jedna je obično više osetljiva od druge. Često je to leva strana, ali je najsigurniji način da lepo i kulturno pitaš koja je sisa senzitivnija, čisto da ne bi bauljao bezveze i da bi svojoj dami što efikasnije priuštio zadovoljstvo stimulacijom odgovarajućeg gruda.

Ovo ti je, započetak, dosta. Ako imaš još neko pitanje o sisama, slobodno nam piši u komentaru. Ne zato da bismo ti odgovorili već da bismo videli kakve ti se sve svinjarije motaju po glavi.

IZVOR


-Mallena-
28.03.2013
934
glasova: 3





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti