Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Februar » 23

SVE ZA LJUBAV: Skoro 70 odsto žena glumi orgazam
Većina muškaraca i dve trećine žena s vremena na vreme isfolira orgazam. Krivac za ovu pojavu jeste pritisak i očekivanje da do vrhunca mora da se dođe

Više od dve trećine dama i skoro jedna trećina muškaraca s vremena na vreme isfolira seksualni vrhunac. Zašto je to tako? Rezultati istraživanja koje su sproveli naučnici s Univerziteta u Kanzasu pokazali su da čak 68 odsto dama glumi, a ispostavilo se i da 28 odsto muškaraca radi istu stvar.

Oba pola su navela iste razloge za glumljenje orgazma. Najčešće je u pitanju to što su partner ili partnerka bili blizu vrhunca, pa su osećali “obavezu” da i oni dožive eksploziju zadovoljstva. Drugi razlog je bio taj što su hteli što pre da završe seksualni odnos, ali nisu hteli da povrede osećanja svog partnera, a treći je to što im je tokom vođenja ljubavi bilo dosadno i sve je ukazivalo na to da će teško doživeti stvarni orgazam.


U istraživanju je učestvovala 281 osoba. Rezultati su pokazali da su u većini slučajeva i muškarci i žene bili primorani da glume orgazme, jer su bili pod prevelikim stresom da se do vrhunca mora stići, tako da nisu uspevali do kraja da se prepuste uživanju.

- Fokusiranje na sposobnost muškaraca da kod svojih partnerki izazovu orgazam ponekad dovede do toga da i muškarci i žene odglume orgazam samo da bi se ispunila očekivanja - stoji u izveštaju.


Rezultati nekih ranijih istraživanja su pokazali da žene orgazme glume kako bi sprečile svoje partnere da ih varaju ili zbog činjenice da se plaše intimnosti.

- Neke žene osećaju obavezu da pokažu da uživaju u seksualnom odnosu i zbog toga glume orgazme. One se pretvaraju da bi same sebi dokazale da uživaju u seksu, ali činjenica je da pripadnice lepšeg pola teško postižu vrhunac samo penetracijom - objašnjava Trejsi Koks, ekspert za seksualne odnose.

IZVOR


Здравко
23.02.2013
548
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti