Magazin

Početna » Magazin » 2013 » April » 23

TIHE UBICE VEZE: Sitnice koje vode ka raskidu
Turbulencije u vezi su normalna pojava i dešavaju se čak i najsrećnijim parovima. Međutim, neretko i muškarci i žene rade stvari koje znaju da uzrokuju ljubavne probleme kojih, na prvi pogled, nisu svesni

Spasite vezu sigurne propasti. Muškarci i žene često nisu svesni svih svojih postupaka. Nekada im se čini da su stvari koje rade bezazlene i ne razmišljaju o njihovim posledicama. Međutim, određeni postupci, poput nevidljivih termita u drvetu, lagano ali sigurno ugrožavaju vašu vezu. Zato, ukoliko vam je stalo do nje, vrlo je bitno da otvorite četvore oči kako biste se spasli sigurnog ljubavnog brodoloma.

Rečenice za pamćenje

Sigurno ste do sada čuli neku rečenicu, bilo od vašeg dečka ili devojke, njegovih ili njenih prijatelja i roditelja, koja nikako da napusti vaše misli. Da li vam se dešava da vam se ta izjava često vrti po glavi i izvire na površinu pri svakoj svađi sa partnerom ili partnerkom? Mislite da vam nešto krije i pitate se šta bi bio, kad bi bilo? Pre konačnog suda, koji može jako loše da utiče na budućnost veze, dobro razmislite da li se radi o jednoj rečenici koju je vaša draga ili dragi izrekao i odmah zaboravio ili se s razlogom pribojavate duhova iz prošlosti.



Nezavršeni poslovi

Da li zaista verujete da ste jedna od retkih žena koje mesecima mole partnera da popravi sitne stvari po kući? U dugim vezama neke stvari jednostavno postanu “normalne”, ali to ne znači da vas vaš muškarac manje voli. Možda biste trebali da sagledate sve pozitivne strane veze i da ne mislite da pokvarena roletna narušava savršenu ljubavnu idilu. Jednostavno platite majstoru da odradi zaostale poslove, a vreme s partnerom, umesto zanovetanja, provedite na neki kvalitetniji način.

Istraživanje bivših na Google-u

Zašto morate da znate kako su izgledale njihove devojke ili momci posle vas i šta danas rade? Nećete biti srećniji ukoliko saznate da su ružniji ili da imaju lošu karijeru. Znatiželju radije usmerite na sadašnjost i budućnost, a prošlost ostavite na miru. Ukoliko budete istrajni i nastavite da kopate nepotrebne informacije, jedino što ćete iskopati biće ljubavna rupa za vas i vašu ljubavnu polovinu.



Kod koga smo za praznike, gde ćemo na odmor?

Tipične svađe svakog para su one vezane za odlazak na praznični ručak kod roditelja, godišnji odmor ili čuvanje dece. Prestanite s tim opsesivnim ponašanjem pre nego se oboje ozbiljno posvađate. Čak i ako vaš partner ili partnerka ima loše mišljenje o nekom članu vaše porodice, to nema veze s osećanjima koje on ili ona gaji prema vama. Kompromis je zlata vredan, naročito u situacijama kada treba podeliti obaveze i napraviti planove u okviru porodice.

Neprijatnosti u krevetu

Dogodila vam se seksualna katastrofa pod uticajem alkohola ili nekih drugih faktora? I sada mislite na to svaki put kada vodite ljubav ili nemate želju za seksom? Na dobrom ste putu da ozbiljno ugrozite vašu vezu. Tačno je da nije bilo dobro, da vam se nije svidelo, ali vaša ljubavna polovina je još uvek uz vas i sigurno vam to ne zamera. Probajte nešto drugačije i pokažite da niste izgubili hrabrost.



Razočaranje životom

To svi prolaze ili su već prošli. Čim padnete u depresiju setite se stvari koje ste želeli s 20 godina i uporedite to sa sadašnjim životom. Možda ćete pomisliti da bi bilo bolje da ste sami, bez dece i da radite neki drugi posao u drugom gradu i da niste ostali verni sebi. Ono što zaboravljate je da ste i dalje ista osoba koja je odredila svoj životni put, kao i koliko vas je promenilo iskustvo koje stičete s godinama. U takvim situacijama samo se setite da sa 20 godina niste imali pojma kako se živi u 35-im ili 40-im godinama.

Vreme menja sve

Sa 20 godina nosili ste seksi štikle celu noć i niko vam nije bio ni do kolena. S 40 ćete ih obući za neku proslavu, ali samo ako idete automobilom. Dakle, vreme nas menja i to je neizbežno. U redu je prisećati se sa nostalgijom ludih vremena i dobrih žurki, muvanja i leptirića u stomaku, ali ako mislite da svom životu treba da povratite stari sjaj, u ozbiljnim ste problemima.



Novac

U mnogim vezama novac pravi probleme. Ukoliko skrivate od vašeg dragog ili drage neotplaćene rate kredita ili preskupe cipele u ormaru, ulazite u vrlo opasnu zonu. Ukoliko krijete novčane probleme od svog partnera, problemi neće nestati već će vam postati sve veći teret. Prestanite sa lažima i zajedničkim snagama krenite u rešavanje problematike.

IZVOR


Comy878
23.04.2013
666
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti