Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Oktobar » 30

U DOBRU I U ZLU: Ljubav koja je dirnula srca hiljadu ljudi!
Jan je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je pretrpeo povrede mozga, pa ga je Larisa negovala i čim je počeo da komunicira, udala se za njega

Jan i Larisa Marfi su pokazali šta je to prava ljubav.

Naime, Jan je preživio tešku povredu mozga, a Larisa ga je negovala, a venčali su se čim je počeo da komunicira.

Par se upoznao 2005. godine na fakultetu i zabavljali su se deset meseci kada su odlučili da se venčaju. Međutim, umešala se sudbina i Jan je 2006. godine kada je doživeo užasnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške ozljede glave.

"Kada su mi javili da je imao tešku nesreću, molila sam se da nije u pitanju glava. Bila je", ispričala je Larisa, koja se od njega nije odvojila ni tren. Uselila se u Janovu porodičnu kuću i brinula se o njemu.

"Držalo me to što sam znala da me voli iako nije mogao da razgovara sa mnom. Sada kada se setim. Verovatno smo izgledali kao čudaci. Izlazili smo napolje, a Jan nije mogao ni da priča ni da jede sam", ispričala je Larisa. Kako se popravljalo njegovo stanje javila se nada u brak, ali Larisa je čekala da počne da komunicirati. Znala je da je pre nesreće kupovao verenički prsten.

U međuvremenu su njegovom ocu dijagnostifikovali tumor na mozgu. On je bio taj koji je insistirao da se ili ožene ili nastave sa životom sami. Na kraju nije doživeo venčanje.

Otišla je s Janom kod sudije ida traže dozvolu za brak jer Jan nije mogao da sam donese odluku. "Vas dvoje ste primer kakva ljubav treba da bude. Verujem da vaš brak neće doprineti samo vama već zajednici i nadi da svi mogu videti vašu ljubav", rekao je sudija.

Venčali su se na otvorenom okruženi prijateljima i porodicom. Nisu imali svoj prvi ples, a nisu mogli ni stajati pred oltarom.

"Tuga je stanovnik naših 20-ih godina. Čini se kao da se celi svet zabavlja u tim godinama. Mi smo u 20-ima gledali kako nam se svet ruši zajedno s belim kombijem u kojem se sudario. Sada živimo s dve verzije Jana.

Gledali smo kako nam se prijatelji žene i kako su zdravi. Gledala sam kako mi sestre i prijateljice pronalaze muževe s kojima plešu na svojim venčanjima i voze ih u crkvu u nedelju ujutro. Gledali smo kako se naš otac bori i kako ga ubija rak, a uz sve to, život ide dalje. Na kraju. sve je jednostavno: volimo se!", objasnila je Larisa.

IZVOR




Bosankaaa
30.10.2013
809
glasova: 6





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti