Magazin

Početna » Magazin » 2011 » Oktobar » 13

Vežbe i saveti za čvrste grudi
Godine uzimaju svoj danak. On se najbolje zapaža na organu koji je najizloženiji tuđim, ali i vašim pogledima. Naravno, reč je o koži. Iako automatski svi prvo pomisle na lice, koža prekriva i druge delove našeg tela – vrat, ruke, noge i naravno grudi. Sa godinama grudi se opuštaju i vrlo brzo postaju tek bleda senka naše mladosti. Ali ne očajavajte. Pripremili smo vam nekoliko korisnih saveta iz prve ruke, kao i set vežbi koji će vam pomoći da vam grudi što duže budu ponosne i prkosne. I, da.. za naše mlađe čitateljke. Mladost je prolazna – o starosti treba razmišljati na vreme. Upravo zbog toga, ovaj tekst važi i za vas. Prevencije radi…

SAVETI ZA ČVRSTE GRUDI

Grudnjak ne sme biti neudoban. On podupire grudi i daje im oblik koji će vaše grudi kasnije zadržati. Zato, uvek pametno investirajte u vaš „gornji" donji veš. Grudnjak nemojte nositi tokom spavanja.
Kada se tuširate, uvek na kraju tuširanja poslednjim mlazevima, lagano hladnijom vodom masirajte grudi u pravcu kazaljke na satu. Hladna voda podiže, a topla opušta grudi. Jedan baš instant trik za čvrste i podignute grudi jeste i trik sa limunom. Ako se spremate za izlazak, onda nekoliko sati pre nego ćete krenuti u frižider stavite limun. Pre izlaska, pre nego se obučete, izvadite limun, prepolovite ga na dva dela i njime namažite grudi. On će vam, makar te večeri obezbediti efekat koji inače po mnogo većoj ceni obezbeđuju plastični hirurzi.

VEŽBE ZA ČVRSTE GRUDI

Vežba broj 1

Lezite na leđa, uzmite male tegove i raširite ruke. Udahnite i polako dižite tegove iznad glave dok ne spojite ruke, potom ih spustite i izdahnite. Ponovite vežbu 15 do 20 puta.

Vežba broj 2

Lezite na leđa. Uzmite male tegove i spustite ruke pored tela. Savijajte laktove, podižite i spuštajte tegove vodeći računa da donji ostane prilepljen za pod. Vežbu ponovite 12 do 15 puta.

Vežba  broj 3

Lezite na stomak. Pridignite se na kolena i vodite računa da vam stomak i leđa budu zategnuti, a ruke raširene više od širine ramena. Potiljak i kolena neka budu u istoj liniji. Radite sklekove dodirujući grudima pod. Vežbu ponovite 5 do 10 puta.

Vežba broj 4

Stanite na metar ispred zida. Ruke ispružite i dlanovima se oslonite o zid. Gurajte telo prema zidu savijajući laktove, a potom ih ispravite. Ponovite vežbu 15 do 20 puta.
Vežba broj 5

Sedite, stavite ruke ispred grudi, a dlanove spojite. Jako pritiskajte dlanom o dlan i opuštajte. Vežbu ponovite 15 puta.

Vežba broj 6

Stanite, raširite ruke sa dlanovima okrenutim prema napred. Udahnite i raširite ruke pomerajući ih ka leđima. Zadržite ih u tom položaju 60 sekundi. Ponovite vežbu nekoliko puta.


Dorja
13.10.2011
637
glasova: 0





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti