Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Septembar » 14

ZARAD BOLJEG SEKSA: Činjenice o muškarcima koje morate da znate
Ukoliko vam je stalo do sopstvenog seksualnog života, postoji niz stvari koje morate da znate. U pitanju su muške "tajne" čije saznanje će vam pomoći da imate još bolji i kvalitetniji seksualni život

Pojedina saznanja o muškarcima mogu da vam poboljšaju seksualni život. Žene nemaju pojma kako je to biti u muškoj koži, ali pojedine stvari bi trebalo da znaju ne kako bi lakše mogle da razumeju jači pol, već isključivo kako bi ugodile sebi.

Neke činjenice o muškarcima mogu da pomognu nežnijem polu da bolje shvate po kom principu funkconiše muško telo i samim time poboljšaju svoj seks. Stoga evo šta sve morate da znate o muškarcima.

Dužina penisa

Prema nedavno rađnoj studiji najmanji penis u erekciji dugačak je četiri centimetra, a najduži 26 centrimetara. U studiji je učestvovao 1.661 muškarac, a prosečni penis dugačak je 14 cm.



Oralni seks čini ga većim

U istoj studiji pokazalo se da su muškarci imali veći penis kod merenja ako su pre toga doživeli oralni seks. Muškarci koji su se samo prepustili mašti ili su koristili svoje ruke imali su nešto lošije rezultate.

Osetljivost bradavica

Naučnica Ivon K. Fulbrajt ističe da žene nisu svesne koliko su senzibilne muške bradavice. Preporučuje da im se posvetite za vreme seksa i prijatno ćete se iznenaditi.



G-tačka

Da, i muškarci imaju G-tačku. Zapravo, neki stručnjaci tako zovu prostatu jer njenom stimulacijom može da učini čuda kod muškarca i da ga dovede do eksplozivnog orgazma.

Neobrezani penis

Više od 44 odsto muškaraca nije obrezano, a to se možete iskoristiti za veći užitak. Ukoliko želite da ga iznenadite, masirajte ga prstima i jezikom i pitajte kakav mu ritam i pritisak odgovara.



Poze koje pružaju više zadovoljstva

Baš kao što žene više vole da budu na muškarcu, tako i oni više uživaju u određenim seks-pozama. Poza koja će ga izludeti slična je popularnoj jahačkoj pozi koju žene toliko vole. U ovoj žena sedi na muškarcu licem okrenuta prema njegovom licu, ali njegove noge su skupljene, a kolena lagano podignuta prema gore. Na taj način užitak je bolji za oboje. I da, ne zaboravite na doggy style, jer je ta poza vrlo često izglasana kao omiljena u muškom svetu.

Koža muškarca tanja je od ženske

Zavisno o kojem se delu tela radi, koža muškarca tanja je od ženske za 0,2 mm pa budite nežni prema svojim partnerima.

Trajanje orgazma

Možda niste znali, ali i kod orgazma ženama užitak traje duže. Prosečni orgazam kod muškarca traje šest, a kod žena 23 sekunde.



Vrste penisa

Postoje dve vrste penisa. Jedan tip penisa se širi i produžuje u erekciji, a drugi, iako se čini velikim u opuštenom stanju, ne menja mnogo oblik i veličinu pri erekciji. Prema velikoj anketi “Men’s Health” magazina, 79 odsto muškaraca ima tip penisa koji se širi i produžuje u erekciji.

Zašto su testisi spušteni?

Ako ste se ikada pitali zašto je to tako, postoji odgovor. Testisi vise jer su tako uvek na hladnijoj temperaturi, a to je bitno za proizvodnju spermatozoida.

IZVOR


Barca1899
14.09.2013
1855
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti