Magazin

Početna » Magazin » 2013 » August » 18

Zasto ne moze da ode?
Okončati vezu nije teško, ali ona želi da joj se vratite. I šta sad?
Kako reći ne? KAKO REĆI NE?
PRE SVEGA ČOVEK
Veze su kao filmovi – loš kraj pokvari celokupan utisak. Možda vi mislite da je veza gotova (i to ste i izgovorili), ali ona još uvek gaji nadu. Svaka dvosmislena poruka podstaći će njen razmekšani um i pomisliće da želite da joj se vratite. Dovedite stvari u red!

BUDITE DIREKTNI
Morate direktno da joj kažete “ne”.Neka vas strah od suočavanja i konflikta ne spreči u tome. Ne možete tek da promumlate nešto u stilu “potreban mi je predah” ako u suštini mislite da to više nije ono što želite. Je l’ vam jasno?

POMOZITE JOJ DA ODE
Moguće je da ona u vama vidi idealnog partnera. U tom slučaju pomozite joj da uvidi i neku od vaših loših osobina. Upozorite je da ste egocentrični i da nemate nameru da se menjate i dodajte da će joj bez vas biti bolje. Ujedno joj se izvinite za sve za šta mislite da nije ona kriva. To će joj pomoći da ponovo stekne samopouzdanje. Na primer: “Ne mogu da verujem da sam toliko sebičan. Ali, nisi ti kriva za to.” Onda će prestati da se nada da ćete se vratiti ako se bude promenila.

”OSTANIMO PRIJATELJI“ NE PALI
To se retko dešava; većina nekadašnjih partnera nije za to sposobna. Ako joj servirate takvu glupost u trenutku kad se sa njom rastajete, možete da očekujete da će gajiti lažnu nadu. Bolje je da joj kažete da će vam trebati nekoliko meseci da izlečite ranjeno srce. Kako god da okrenete, emotivni rastanak je uvek surov.

SUZE NISU OK
Ako zaplačete zato da biste joj pokazali da je i vama teško, ne samo da je nećete udaljiti od sebe, već ćete postići suprotan efekat. Misliće da vam je ipak stalo i čekaće novu priliku da vam se približi. A ako ona zaplače, vi pokušajte da ostanete pribrani da vas ne bi namamila u svoje naručje, jer će u suprotnom opet biti krize.

BUDITE ISTRAJNI
Makar to značilo da morate da joj se oduprete kad se bude pojavila na vratima u kombinezonu kroz koji se provide svi delovi njenog tela (sada je to zabranjeno voće!). U redu je da popustiš, ipak smo ljudi, ali... To će njoj verovatno značiti da ste ponovo u vezi, izvagaj da li sve to vredi?

IZVOR


MolderFBI
18.08.2013
697
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti