Magazin

Početna » Magazin » 2013 » Jun » 19

Zašto se muškarci ponekad ponašaju kao svinje?
Iritantne navike koje su muškarci spremni da ispoljavaju kako kod kuće, tako i na ulici, znaju da izlude pripadnice ženskog pola. Međutim, za sve postoji objašnjenje

Muškarci su nekada skloni scenama koje dame dovode do ludila. U tim trenucima žene bi najsrećnije bile kada bi mogle da ih postave kao metu za gađanje, a potom da se oslobode kompletne nervoze koja se nakupila u trenutku. Međutim, kako to obično biva, muške gluposti se uglavnom svrstavaju u koš sa svim ostalim razlikama među polovima. Takvo etiketiranje automatski odvlači od bilo kakve analize muškog mozga, koji je većim delom nepoznanica ženama. Međutim, demistifikacija je jako bitna, pa smo odlučili da vas upoznamo sa značenjem nekih iritantnih muških navika.

Ne zovu, a rekli su da hoće

Muškarci vrlo često obećaju da će nazvati ili poslati poruku, a kada se to ne dogodi, žene samo žele da znaju razlog. Opcija ima mnogo, ali prva je ona najčešća – jednostavno je zaboravlio. Događa se. Možda se setio, ali ga je bilo strah. I to se događa češće nego što mislimo. Tu je naravno i onaj dobar, stari razlog koji ne želimo da priznamo sebi, a to je da mu se jednostavno ne dopadate i da je lagao. U svakom slučaju, najbolje je pričekati i videti hoće li se javiti. Ako mu se sviđate, njegov ego mu neće dopustiti da se ne javi i proveri da li se i on vama sviđa , a ako nije zainteresovan, saznaćete s vremenom.



Video-igrice

Igranje video-igrica nije loša navika, ali postoji granica između dečačke zabave i životnog stila, u kojem zapostavljaju hranu, spavanje i ličnu higijenu. Muškarci koji stalno vise na igricama imaju malo dublji problem, a to je da nemaju dovoljno kontrole i uspeha u stvarnom životu, pa ispunjenje traže u onom virtuelnom. Tamo mogu da budu superjunaci, da kontrolišu sve uslove i da kada im ne ide, počinju ispočetka, što u životu baš i ne ide tako lako. Međutim, ne možemo da ne priznamo da je, pored svega ovoga, jako zabavno.



Sindrom praznog frižidera

Ova situacija postoji kod većine muškaraca. Kada dođu nenadani gosti, sve što će on tog trenutka moći da im ponudi je komad starog hleba, pola litre pokvarenog mleka, teglica krastavaca i so. Muškarci kupuju stvari za frižider jedino kada je situacija već kritična i kada bukvalno nemaju šta da stave u usta. Naravno, ako u goste dolazi neka devojka, frižider će izgledati kao da pripada nekoj domaćici.



Dobacivanje na ulici

Kada su u društvu, muškarci uvek dobacuju nešto devojkama koje prolaze. Ne zato što misle da će je time osvojiti, nego zato što misle da će time impresionirati svoje prijatelje. Ovo podjednako izluđuje sve dame, ali kada vam se nešto sično dogodi, probajte jednostavno da mu priđete. Velike su šanse da će se prepasti i delovati sasvim nemuževno.

IZVOR


Barca1899
19.06.2013
613
glasova: 1





Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...
Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, ...
Nećete verovati kako danas izgleda jeziva devojčica iz Kruga! (VIDEO)
Da li ste znali da najpoželjniji holivudski muškarci imaju slovenske krvi?
Šta je paraliza sna
ŠOKANTNO! Predozirali se pred detetom
Đoković: To je Gael, kriv sam, ali i u finalu!
Kinezi spremaju bogatu ponudu za Mourinha!?
Sevilla 'četvorkom' osigurala finale s Barcelonom
ZenFone Max - Asusov smartphone sa 5.000 mAh baterijom
Napokon: otkrivena "druga" Zemlja


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti